Descriere
Bouyiourdi 250gr
- pentru realizarea Bouyiourdi 250gr s-a folosit o rețetă tradițională, roșii proaspete și suculente și brânză katiki;
- brânza katiki este un tip de brânză specific grecesc produs din lapte proaspăt de capră și oaie;
- roșiile sunt o excelentă sursă de acid folic, potasiu, vitamina A, C, K și alți antioxidanți și pot ajuta la restaurarea hidratării;
- roșiile sunt recomandate în cadrul unei diete sănătoase și al regimurilor de slăbit, contribuind la reglarea greutății corporale și reducerea nivelului lipidelor în sânge;
- ideal ca aperitiv, tartinabil sau ca “deep” pentru sticks-uri de legume sau sticks-uri de brânză;
- Katiki Domokou este o brânză făcută din lapte de capră și oaie;
- laptele pentru producerea brânzei Katiki Domokou provine exclusiv de la oi și capre care sunt crescute în mod tradițional în Domokos;
- are culoarea albă și este o brânză moale, cu conținut scăzut de grăsimi.;
- valoarea nutritivă medie a 100 gr de produs este de 169 kcal, 10 gr proteine, 3 gr hidrocarburi și 13 gr grăsimi;
- este un produs tradițional cu denumire de origine protejată;
- se face din lapte pasteurizat care se coagulează fără cheag și se scurge în pungi din pânză;
- brânza grecească Katiki Domokou este moale, cu o aromă ușoară acrișoară, care este plăcută;
- aroma bogată, combinată cu faptul că are un conținut scăzut de grăsimi și sare, o face alegerea perfectă pentru o dietă săracă în grăsimi;
- fiecare picătură de ulei extra virgin de măsline din borcan este parfumată, sănătoasă și savuroasă;
- roșiile au și efect diuretic, datorită antioxidanților din compoziție și a formei zemoase;
- ingrediente: roșii 34%, ardei roșu dulce 31%, brânză katiki 31%, ulei extra virgin de măsline 2%, oțet 2%, usturoi 1%, condimente, sare;
- declarație nutrițională per 100 g produs finit: valoare energetică 91 kcal, grăsimi 6,2g din care acizi grași saturați 2,9g, glucide 6,4g din care zaharuri 3,1g, proteine 4g, sare 0,2g;
- a se păstra în frigider după deschidere.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.