Descriere
Apă naturală minerală Souroti 250ml
- fiecare apă care țâșnește din pământ are o compoziție diferită și depinde de condițiile hidrogeologice particulare și de modelul hidrogeologic al acviferului din fiecare zonă;
- apa, atunci când conține elemente valoroase oferă organismului un beneficiu semnificativ deoarece elementele dizolvate în apă au o mare biodisponibilitate și sunt ușor absorbite de organism;
- Souroti, care țâșnește direct din inima pământului, îmbogățit în special cu peste 1000 mg/L de minerale, minerale și oligoelemente, este o sursă foarte bună de astfel de elemente în completarea dietei;
- apă minerală naturală cu dioxid de carbon, calciu, magneziu, litiu și acid carbonic;
- acizii carbonici acționează ca regulatori prin neutralizarea acizilor;
- o apă minerală naturală cu mai mult de 600 mg/L bicarbonat este recunoscută de legislația europeană drept „oxicarbonat”;
- magneziul trebuie luat zilnic prin dietă, deoarece organismul uman nu îl poate sintetiza;
- este unul dintre cele mai importante minerale, esentiale pentru functionarea normala a organismului;
- siliciul este esențial pentru multe funcții importante ale corpului;
- Sourotul cu conținutul extrem de ridicat de litiu, 300 μg/L, care este unul dintre cele mai mari conținuturi de apă îmbuteliată din lume, oferă organismului acest metal prețios
- se poate combina cu un vin roșu din colecția noastră;
- Souroti este un sat rural din unitatea regională Salonic din Grecia este situat la 25 de kilometri (16 mi) în afara orașului Salonic;
- în Grecia, satul este cunoscut în special pentru apa minerală îmbuteliată acolo;
- Mănăstirea Sfântul Ioan Teologul este situată acolo, asociată cu numele unui cunoscut autor religios ortodox și ascet al secolului 20, Sfântul Paisios al Muntelui Athos;
- în timp ce încă parte a Imperiului Otoman, zona din jurul fabricii de îmbuteliere de astăzi a fost o mlaștină, iar izvorul de apă minerală necunoscut;
- în timpul campaniilor militare din 1915 ale Primului Război Mondial, trupele franceze care au campat la acea dată numit Surukli au cartografiat izvorul și au construit o instalație de îmbuteliere rudimentară;
- în 1917, trupele sârbe au campat acolo și au construit și ei o nouă instalație de îmbuteliere;
- familia Lolas și-a însușit și renovat instalația în 1918;
- în 1925 George Chonaios a preluat întreprinderea Lolei;
- apa care curge în substrat se mișcă lent și, pe măsură ce trece prin diferitele roci, este filtrată și îmbogățită cu elemente benefice, oferindu-i compoziția minerală unică și gustul distinctiv;
- cationi: acid mg/L: Ca 188, Mg 55, Na 85, K 12, NH 0,45, Li 0,3, SiO2 92mg/L, Αnioni mg/L: CI 115, HCO3 781, F0,20, NO3˂2.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.