Descriere
Ulei extravirgin BIO 500ml – Producție limitată
- Ulei extravirgin BIO 500ml – Producție limitată este un ulei de calitate superioară, presat la rece, exclusiv prin metode mecanice, produs din agricultura ecologică;
- măslinele sunt culese manual, selectate și presate mecanic în max 24 ore de la culegere după metoda tradițională și apoi păstrate în recipiente speciale;
- medaliat Great Taste 2017 și multiplu medaliat London IOOC 2018 și 2019;
- uleiul este îmbuteliat la comandă, iar recipientul de sticlă vine introdus în cutie e carton pentru a nu intra în contact cu factorii exteriori;
- exclusiv din soiul de măsline koroneiki, din regiunea Messinia, la poalele muntelui Taygetos;
- gustul este ușor, catifelat, dulceag, cu aromă blândă de măsline și post gust prelungit;
- medaliat Great Taste 2017 și multiplu medaliat London IOOC 2018 și 2019;
- bogat în antioxidanți, uleiul de măsline încetinește procesul de îmbătrânire al creierului și nu numai;
- oleocantalul prezent în uleiul extravirgin de măsline poate reducere inflamațiile din corp și poate ajuta la îndepărtarea plăcilor beta-amiloide care se formează în celulele creierului;
- în ceea ce privește aportul caloric, 1 linguriță de ulei de măsline are 120 de calorii, însă este o alternativă sănătoasă a celorlalte tipuri de ulei și nu conține colesterol;
- puteți să îl serviți ca atare, o lingură dimineața pe stomacul gol;
- puteți să îl folosiți în salate precum și în diverse preparate culinare cunoscut fiind faptul că uleiul de măsline are cel mai înalt punct de ardere la aprox 200 grade C;
- indicat a fi folosit în preparatele raw, vegane, vegetariene;
- Declarație nutrițională per 100ml produs finit: 824 KCal/3449 Kj, grăsimi 91,6g, din care acizi grași saturați 11,9g, acizi grași mono saturați 72,5g, acizi grași poli saturați 7,2g, glucide 0g, din care zaharuri 0%, fibre 0g, proteine 0%, sare 0g;
- caracteristici chimice: aciditate ≤0,6%, Index Peroxizi <=20mEqO2/kg, ceară <= 150mg/kg, K232<=2.5 – K270<=0.20 – DK<=0.01.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.