Descriere
Mix pentru pizza 40 gr
- savoarea mediterană tradițională grecească se pretează pe orice preparat, iar condimentele grecești dinMix pentru pizza 40 gr aduc un aer elenic apetisant faimosului preparat;
- Mix pentru pizza 40 gr oferă un gust aparte preparatelor;
- mixul este făcut în totalitate din condimente cultivate în insula Creta;
- amestecul de condimente este conceput de un renumit chef al Greciei pentru a da un plus de savoare acestui preparat faimos în toată lumea;
- solul bogat din Grecia, prezența munților și a mării, precum și climatul cald, sunt o combinație perfectă pentru ca plantele să crească și să producă o calitate excelentă;
- mai mult, bucătarii din toată Europa preferă ierburile cultivate în mod natural din Grecia în detrimentul altora;
- fiind un produs natural, ierburile au fost folosite încă din cele mai vechi timpuri în Greci;
- condimentele au existat împreună cu utilizarea umană de milenii, multe civilizații din antichitate care au folosit o varietate de condimente pentru calitățile lor comune;
- varietatea de condimente a fost folosită în scopuri comune în lumea antică și au fost, de asemenea, folosite pentru a crea o varietate de produse concepute pentru a spori sau suprima anumite senzații;
- în mare parte datorită cuceririi Asiei Mici de către Alexandru cel Mare, lumea elenă a reușit să aibă acces la multe mirodenii estice;
- multe mirodenii estice precum ardeiul, cassia, scorțișoara și ghimbirul au fost importate de grecii antici;
- Hipocrate, numit adesea „Părintele medicinei”, a scris multe tratate despre plante medicinale, inclusiv șofran, scorțișoară, cimbru, coriandru, mentă și maghiran;
- unul dintre cele mai importante condimente medicinale grecești a fost folosit încă din secolul al VII-lea î.Hr. și a fost cunoscut sub numele de Silphium, o plantă care a dispărut în secolul I d.Hr.;
- ingrediente: oregano, cimbru, felii de chili pisate, ceapă, roșii;
- plantele sunt uscate 100% natural, nu în cuptoare sau prin metode accelerate.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.