Descriere
Dulceață vișine fără zahăr 260gr
- dulceață deosebită, 100% naturală, fără pectină și fără zahăr;
- vișinele, întregi, coapte și aromate, perpelite într-un sirop de struguri cu zeamă de lămâie;
- un gust delicios de vișine;
- poate fi servit pe pâine, împreună cu brânzeturi sărate sau picante, ca umplutură pentru prăjituri și plăcinte, cu iaurt sau înghețată, ca un ingredient de dressing pentru salate verzi proaspete;
- ingrediente: vișine 55%, suc concentrat de fructe (struguri), suc de lămâie;
- informații nutriționale per 100g/25g: energie 1003Kj/239Kcal – 251kj/60kcal, grăsimi 0g din care saturate 0g, carbohidrați 59g/15g din care zaharuri 54g/14g, fibre 0,34g/0,09g, proteine 0,84g/0,21g, sare 0,0g.
- Considerata o delicatesa si datorita faptului ca secretele bine pastrate ale retetelor s-au transmis din generatie in generatie, acest produs ne ofera intotdeauna o placere atunci cand avem ocazia sa il consumam si sa ne bucuram din plin de gustul deosebit pe care il are. Cu diverse adaugiri de mirodenii sau suc de citrice, acesta delicatesa/desert, ne va surprinde mereu intr-un mod cu totul special. In mod traditional, obicei des intalnit si la noi, Dulceață vișine fără zahăr 260gr se serveste alaturi de paharul cu apa rece si eventual, cafeaua la ibric.
- Bunicile grecoaice sunt extrem de cunoscute ca fiind adevarate artiste in zona culinara, foarte inovative si creative cand vine vorba de gatit si experimentat. Un ajutor extraordinar si o influenta speciala o are bineinteles si clima Greciei, fie Mediteraneeana in anumite zone, fie alpina in altele,cu o amprenta de necontestat in tot ceea ce inseamna gustul si aroma fructelor de tot felul si numai.
- vișinele sunt apreciate nu doar pentru gustul lor, ci si pentru continutul ridicat de vitamine si minerale pe care il contin. Cu siguranta, putem vorbi aici de fructe vedeta ale verii, din categoria super-fructe pentru ca au foarte multi nutrienti, vișinele contin peste 70% apa (la fel ca organismul uman), restul de 30% fiind format din: complexul de vitamine B (B1, B2, B6), vitaminele A, C, E si PP; minerale si oligoelemente precum: fier, indeosebi potasiu (220 mg%), calciu, fosfor, magneziu, cupru, zinc, cobalt. Mai contin albumina, hidrati de carbon, fibre alimentare, acizi organici liberi.
- vișinele se numara printre fructele cu nivelul cel mai ridicat de antioxidanti. Fie ca le consumam proaspete, sub forma de sirop sau de dulceata, acestea sunt cu adevarat sanatoase pentru organismul uman. Sucul de vișine si vișine uscate au chiar mai multi antioxidanti decat coacazele si sunt mai puternice decat vitamina. Cu cat vișinele au o culoare mai inchisa, cu atat mai mare este continutul lor de antocianine. In coaja vișinelor se afla cei mai multi antioxidanti, care sunt esentiali pentru sanatate.In coaja vișinelor se afla cei mai multi antioxidanti, esentiali pentru sanatate.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.