Descriere
Dulceață cireșe negre fără zahăr 260gr
- dulceață deosebită, 100% naturală, fără pectină și fără zahăr;
- cireșe amare aromate și coaptă perpelită într-un sirop de struguri cu zeamă de lămâie;
- poate fi servită împreună cu brânzeturi sărate sau picante, ca umplutură pentru prăjituri și plăcinte, cu iaurt sau înghețată, ca un ingredient de dressing sau sosuri;
- ingrediente: cireșe amare 55%, suc concentrat de fructe (struguri), suc de lămâie;
- informații nutriționale per 100g/25g: energie 982Kj/234Kcal-246kj/59kcal, grăsimi 0g din care saturate 0g, carbohidrați 58g/15g din care zaharuri 53g/13g, fibre 0,3g/0,08g, proteine 0,04g/0,2g, sare 0,0g.
- Dulceață cireșe negre fără zahăr 260gr considerata o delicatesa si datorita faptului ca secretele bine pastrate ale retetelor s-au transmis din generatie in generatie, acest produs ne ofera intotdeauna o placere atunci cand avem ocazia sa il consumam si sa ne bucuram din plin de gustul deosebit pe care il are. Cu diverse adaugiri de mirodenii sau suc de citrice, acesta delicatesa/desert, ne va surprinde mereu intr-un mod cu totul special. In mod traditional, obicei des intalnit si la noi, dulceata se serveste alaturi de paharul cu apa rece si eventual, cafeaua la ibric.
- Bunicile grecoaice sunt extrem de cunoscute ca fiind adevarate artiste in zona culinara, foarte inovative si creative cand vine vorba de gatit si experimentat. Un ajutor extraordinar si o influenta speciala o are bineinteles si clima Greciei, fie Mediteraneeana in anumite zone, fie alpina in altele,cu o amprenta de necontestat in tot ceea ce inseamna gustul si aroma fructelor de tot felul si numai.
- In lume exista peste 1.000 de soiuri de cirese. Indiferent de tipul lor – amare, salbatice, negre, obisnuite etc.- ciresele au un continut bogat in vitamine, minerale si antioxidanti, care stimuleaza imunitatea, lupta cu radicalii liberi si protejeaza celulele organismului fata de actiunea nociva a acestora,
- Ciresele sunt sarace in calorii, aproximativ 59 de calorii la 100 grame. In schimb, consumul a 100 de grame de cirese acopera 20% din necesarul zilnic de vitamina C si 25% de vitamina A.
- Pe langa antocianine, ciresele sunt bogate in betacaroten, vitamina C, quercetina
- Ciresele sunt bogate in pectina, fibra solubila care scade nivelul colesterolului „rau”. In plus, ciresele contin quercetina, un puternic antioxidant din clasa bioflavonoidelor, indispensabil in lupta cu radicalii liberi care cresc riscul de inflamatii la nivelul inimii.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.