Cremă balsamică din portocale proaspete 200ml

În stoc
VN008

33,30 lei

Cremă balsamică din portocale proaspete 200ml – preparată după o rețetă autentică care folosește portocale proaspete. Are pulpă de portocale în interior, este aromat și are un gust dulce acrișor.

Un fresh balsamic de portocale! 

20 în stoc

Vrei sa te sunam?

Descriere

Cremă balsamică din portocale proaspete 200ml

  • produs tradițional grecesc, preparat de călugării de la Mănăstirea Sfânta Treime din Creta;
  • Cremă balsamică din portocale proaspete 200ml este un produs 100% natural, fără aditivi, coloranți sau conservanți
  • un amestec unic de arome și gusturi ce va transportă direct pe tărâmul însorit al Cretei;
  • rețetă inedită, cu pulpă de portocale în interior și gust dulce acrișor – un fresh de portocale acrișor;
  • un dressing nemaipomenit pentru salate de vară, pentru pește sau fructe de mare;
  • ideal pentru prepararea marinatelor pentru pui, rață sau porc;
  • un amestec unic de arome și gusturi ce va transportă direct pe tărâmul însorit al Cretei;
  • indicat a fi folosit în rețetele raw și vegane;
  • ingredientul perfect pentru înnobilarea unei salate, pentru a marina diferite tipuri de carne sau pentru sosuri;
  • pe lângă un gust minunat, crema balsamică conține, de asemenea, mulți nutrienți utili;
  • este bogat în magneziu, potasiu, fosfor, zinc, nu conține grăsimi şi proteine şi are foarte puține calorii;
  • fitonutrienții săi pot avea proprietăți antioxidante deosebite;
  • datorită antioxidanților din compoziția sa, crema balsamică contribuie la îmbunătățirea capacității de apărare a organismului şi la accelerarea proceselor de vindecare;
  • totodată, se pare ca un consum regulat de crema balsamică previne apariția ulcerului gastric, întrucât face ca stomacul să secrete un suc protector;
  • poate avea și o acțiune protectoare împotriva bacteriilor;
  • de asemenea, acesta poate ajuta în distrugerea stafilococilor și streptococilor care provoacă otite și infecții ale canalului auditiv, mai ales în cazul în care acestea recidivează;
  • crema balsamică este bogată în antioxidanți, mai ales în beta-caroten, care anihilează radicalii liberi și stimulează activitatea sistemului imunitar;
  • totodată, contribuie și la menținerea stării de bine a organismului,
  • ingrediente: oțet ​din struguri, must de struguri concentrat, portocale proaspete;
  • declarație nutrițională per 100ml produs finit: 828 KCal/3467 Kj, grăsimi 92g, din care acizi grași saturați 13g, acizi grași mono saturați 73g, acizi grași poli saturați 6g, glucide 0g, din care zaharuri 0%, fibre 0g, proteine 0%, sare 0g.

Informații suplimentare

Greutate 0.575 kg
Culturi locale

Da

De post

Da

Natural 100%

Da

Healthy

Da

Vegetarian

Da

Fara zahar

Da

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cremă balsamică din portocale proaspete 200ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produs de Mănăstirea Sfânta Treime „Tzagarolon” din Creta – este una dintre cele mai importante mănăstiri Venețiene din Creta. Potrivit tradiției, confirmată de documentele venețiene, aceasta a fost reconstruită în 1611 pe urmele micii mânăstiri Sfânta Treime a călugărului Joachim Sofianos, de către frații Jeremiah și Laurentius Tzagarolon ce provin din
una dintre cele mai mari familii venețiană-cretană din insulă.
Astăzi, după o istorie tumultuoasă în care mănăstirea a căzut sub mâinile turcilor în timpul ocupației Greciei, acesta continuă să joace un rol important din punct de vedere economic, spiritual şi cultural în Creta, fiind unul dintre cele mai vizitate monumente istorice din insulă.

Creta este cea mai mare și cea mai populată insulă grecească. Cunoscută ca fiind centrul civilizației mionice, cea mai veche civilizație europeană, Creta este un paradis pe pământ, bucurându-se de o climă temperat mediteraneeană și de un peisaj ce îmbină marea albastră și munții stâncoși. Cel mai important, însă, pentru gurmanzi este faptul că frumoasa insulă este locul de naștere al faimoasei diete cretane.
Dieta cretană a fost popularizată de profesorul Ancel Keyes, în urma studiului său numit Seven Countries Study (Studiul celor șapte țări) de la începutul anilor ‘60. Studiul exhaustiv a fost făcut pe oameni cu vârste cuprinse între 30 și 60 de ani din Creta și Corfu, cât și din alte 6 țări printre care Italia și Japonia. În 1990, 30 de ani mai târziu, majoritatea participanților din toate celelalte țări și regiuni nu se mai aflau, din păcate, printre noi. În Creta, în schimb, peste 50% din participanți erau încă în viață.

Culturi Locale
Produs fara zahar FaraZahar
Healthy Food
100% Natural
Produs de post
Produs vegetarian Vegetarian