Descriere
Bară handmade nuci pecan fără zahăr cu ciocolata alba
- ciocolată artizanală realizată cu cacao de cea mai bună calitate într-unul dintre cele mai vechi și apreciate laboratoare de ciocolată din Salonic;
- Bară handmade nuci pecan fără zahăr cu ciocolata alba îmbină arta cu specialitățile de ciocolată, fiecare tabletă fiind unică prin design și gust;
- înafara aspectului unic și deosebit, ciocolata este fină, câștigătoare a concursurilor internaționale de profil, inclusiv în competițiile cu cele mai faimoase case de ciocolată din lume;
- ciocolata face parte din topul alimentelor tinereții datorită ingredientului principal – cacao – care are un nivel înalt de antioxidaţi care ajută la menținerea unui corp tânăr și dinamic;
- un studiu realizat pe o durată de 12 ani pe 21.000 de persoane a demonstrat faptul că, în ciuda credinței că ciocolata cu lapte nu era considerată o gustare sănătoasă și era de preferat să o consumi pe cea neagră, atestă beneficiile multiple ale consumului ciocolatei cu lapte;
- consumul de ciocolată cu lapte reduce riscul de a suferi un infarct sau de a interveni alte probleme cardiovasculare;
- ciocolata este bogată în minerale precum magneziu, fosfor, potasiu dar şi în fier sau vitamine, mai ales cele din grupul B;
- ingrediente: ciocolată (cacao solidă 34%, masă de cacao, îndulcitor: maltitol și steviol glicozilat, unt de cacao, emulgator-lecitină de soia, aromă de vanilie), nuci 20% (migdale, alune de pădure, nuci, caju, stafide sultana, coacăze stafide, merișor, fructe goji, semințe de floarea soarelui, semințe de dovleac) – poate să conțină urme de gluten, lapte, soia, nuci – consumul excesiv poate avea efect laxativ;
- O serie de studii stiintifice au aratat faptul ca flavonoidele continute in cantitati mari in ciocolata actioneaza asupra vaselor de sange, cu efecte notabile in mentinerea elasticitatii acestora. Concret, studiile au aratat ca la subiectii care au consumat ciocolata de cateva ori pe saptamana riscul de a suferi de atac de cord s-a redus cu 37%, iar riscul de atac cerebral a scazut cu 29%. De asemenea, s-a constatat ca polifenolii din ciocolata au un rol important in reglarea nivelului de colesterol din sange, prin scaderea nivelului de colesterol “rau” (LDL) si cresterea nivelului de colesterol “bun” (HDL). In plus, la persoanele hipertensive, consumul de ciocolata are ca efect scaderea si reglarea tensiunii arteriale.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.