Descriere
Oțet din vin Marouva 250ml
- vinul Marouva este un vin cunoscut pentru faptul că se pretează a fi învechit în butoaie de stejar;
- soiul din care se produce vinul marouva este romeiko, un soi crescut încă din antichitate în regiunea Kissamos, Chania din insula Creta;
- în timpul dominației otomane, ” romeiko” era numele dat oricărei persoane și oricărui bun ce provenea din Grecia;
- vinul marouva este un vin puternic, robust cu un grad ridicat de alcool;
- alcoolemia vinului este dată atât de soiul de struguri cât și de condițiile climatice aride din Creta;
- în dialectul cretan marouva înseamnă învechit;
- Oțet din vin Marouva 250ml are o aromă intensă ce evoluează în timp;
- tradițional se obișnuia ca un butoi de vin Marouva să fie îngropat la nașterea unui copil și dezgropat la nunta acestuia;
- oțetul din acest vin are un gust intens, aromat și foarte diferit de oțetul tradițional din vin;
- ingredientul perfect pentru înnobilarea unei salate, pentru a marina diferite tipuri de carne sau pentru sosuri;
- pe lângă un gust minunat, oțetul conține, de asemenea, mulți nutrienți utili;
- este bogat în magneziu, potasiu, fosfor, zinc, nu conține grăsimi şi proteine şi are foarte puține calorii;
- datorită antioxidanților din compoziția sa, oțetul contribuie la îmbunătățirea capacității de apărare a organismului;
- totodată, se pare ca un consum regulat de oțetul face ca stomacul să secrete un suc protector;
- are de asemenea o acțiune protectoare împotriva bacteriilor;
- are proprietăți antiseptice puternice și distruge bacteriile, la fel ca și cele din stomac și cele din gât care se află la originea diferitelor infecții;
- oțetul este obținut după o lungă maturare în butoaie de stejar;
- declarație nutrițională per 100ml produs finit: 35 KCal/147 Kj, grăsimi 0g, glucide 1,4g, din care zaharuri 0,6g, proteine 0g, sare 0g;
- produsul este 100% natural și este posibil să existe sedimente naturale pe fundul sticlei.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.