Descriere
Feta PDO învechită în butoi 100gr
- Feta PDO învechită în butoi 100gr este în întregime lucrată manual (tăierea cașului, plasarea în matrițe etc.), cu cheag de casă și îmbătrânită în butoaie;
- deși este mai dură, are un gust cremos și este absolut delicioasă;
- poate fi folosit în toate aceleași moduri – în salate, în gătit, întinsă pe pâine prăjită sau ca garnitură cu ulei masline și oregano;
- laptele premium folosit este cel mai important ingredient din brânza noastră, oferind un gust unic;
- folosind exclusiv lapte proaspăt grecesc de capră și oaie, acesta provine din turme mici de animale libere, care au pășunat în anumite zone din sudul Euboeei și al Greciei continentale, oferind cantități mici de lapte, dar de o calitate mai bună, acest lucru fiind confirmat și de gustul brânzeturilor și lactatelor;
- procesul de producție combină în mod ideal tehnicile tradiționale cu cerințele de astăzi;
- rămânem fideli procesului tradițional de maturizare și autenticității gustului, evoluând astfel și păstrând tradiția;
- sinonimă cu Grecia, Feta învechită a devenit un element de bază în culturile culinare din întreaga lume – atât gătită, cât și proaspătă aromele sunt impregnate în mare parte de amestecul acestora, rezultând o textură și un gust care variază în funcție de regiune;
- conține chiar mai mult calciu și vitamine B decât alte brânzeturi precum mozzarella, ricotta, brânza de vaci;
- feta are, de asemenea, un conținut scăzut de zaharuri, ceea ce poate fi benefic și important pentru persoanele care urmează anumite diete alimentare;
- brânza și lactatele Kostarelos reunesc dragostea pentru ingredientele pure, respectul pentru calitate și pasiunea în crearea de arome unice;
- ingrediente: lapte pasteurizat de oaie min. 70% și de capră max. 30%;
- declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 1366kj/330 Kcal, grăsimi 28g din care saturate 17g, glucide 1,4 gr din care zaharuri 1,4g, proteine 18g, sare 2,9g.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.