Feta PDO învechită în butoi 100gr

În stoc
ft013-1

18,59 lei

Acest produs poate fi ridicat din magazinul Greek Taste sau livrat expres în 120 min, prin telefon la 0723.160.560, doar în București - cost transport unic 35 lei.

Feta PDO învechită în butoi 100gr este în întregime realizată manual (tăierea cașului, plasarea în forme), cu cheag de casă și învechită în butoaie – produs premium. O bucată are o greutate de aprox. 350gr – 500gr.

2 în stoc

Vrei sa te sunam?

Descriere

Feta PDO învechită în butoi 100gr

  • Feta PDO învechită în butoi 100gr este în întregime lucrată manual (tăierea cașului, plasarea în matrițe etc.), cu cheag de casă și îmbătrânită în butoaie;
  • deși este mai dură, are un gust cremos și este absolut delicioasă;
  • poate fi folosit în toate aceleași moduri – în salate, în gătit, întinsă pe pâine prăjită sau ca garnitură cu ulei masline și oregano;
  • laptele premium folosit este cel mai important ingredient din brânza noastră, oferind un gust unic;
  • folosind exclusiv lapte proaspăt grecesc de capră și oaie, acesta provine din turme mici de animale libere, care au pășunat în anumite zone din sudul Euboeei și al Greciei continentale, oferind cantități mici de lapte, dar de o calitate mai bună, acest lucru fiind confirmat și de gustul brânzeturilor și lactatelor;
  • procesul de producție combină în mod ideal tehnicile tradiționale cu cerințele de astăzi;
  • rămânem fideli procesului tradițional de maturizare și autenticității gustului, evoluând astfel și păstrând tradiția;
  • sinonimă cu Grecia, Feta învechită a devenit un element de bază în culturile culinare din întreaga lume – atât gătită, cât și proaspătă aromele sunt impregnate în mare parte de amestecul acestora, rezultând o textură și un gust care variază în funcție de regiune;
  • conține chiar mai mult calciu și vitamine B decât alte brânzeturi precum mozzarella, ricotta, brânza de vaci;
  • feta are, de asemenea, un conținut scăzut de zaharuri, ceea ce poate fi benefic și important pentru persoanele care urmează anumite diete alimentare;
  • brânza și lactatele Kostarelos reunesc dragostea pentru ingredientele pure, respectul pentru calitate și pasiunea în crearea de arome unice;
  • ingredientelapte pasteurizat de oaie min. 70% și de capră max. 30%;
  • declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 1366kj/330 Kcal, grăsimi 28g din care saturate 17g, glucide 1,4 gr din care zaharuri 1,4g, proteine 18g, sare 2,9g.

Informații suplimentare

Greutate 1.15 kg
Culturi locale

Da

Healthy

Da

Natural 100%

Da

Certificat PDO

Da

Pret la 100 gr.

18,59 lei

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Feta PDO învechită în butoi 100gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Când au început producția de brânzeturi în 1937, tot ce aveau era lapte de bună calitate și o mână de rețete tradiționale; cele două elemente de bază care până astăzi stau la baza gustului excepțional al produselor Kostarelos.
Făcând cele de mai sus cu un pas mai departe, Kostarelos caută în mod constant idei noi, aducând creativitatea și experiența tehnică, pentru a crea arome autentice și de înaltă calitate. În același timp, căută și formează relații și colaborări pe termen lung cu fermieri și mici producători artizani greci, care împărtășesc filozofia Kostarelos.
Așa aducem cele mai bune produse la masa ta!

Markopoulo este un oraș din Grecia, care este situat la poalele sud-estice ale Muntelui Ainos, la aproximativ 250 m altitudine. Comunitatea este formată din satele Markopoulo (populație 85 în 2011), Kateleios (popoulație 36) și satul de plajă Kato Kateleios (populație 156). Markopoulo este situat la 1 km est de Chionata, la 2 km vest de Kateleios, la 2 km nord-vest de Kato Kateleios, la 6 km vest de Skala și la 9 km sud-vest de Poros.
Golful Katelios este un sit marin Natura 2000 desemnat. Datorită apelor puțin adânci ale golfului și a averselor de recif împrăștiate, fluxul de apă de mare este mai lent decât apele înconjurătoare, ceea ce îl face un habitat ideal pentru iarba de mare protejată Posidonia oceanica, care ocupă o parte semnificativă a golfului. Plaja mounda, la est de golf și la o distanță scurtă de Katelios este o zonă de cuibărit pentru țestoasele Loggerhead (Caretta caretta).

Culturi Locale
Healthy Food
100% Natural
Certificat PDO