Descriere
Sommelier vin Alb Laurence 100gr
- Ciocolată cu aromă de lămâie cu citron
- Ciocolata poate fi conservată cu ușurință — până la un an — având în vedere condițiile corespunzătoare. Aceasta include depozitarea într-un mediu inodor, deoarece ciocolata absoarbe mirosurile ca un magnet. Condițiile de umiditate controlate sunt necesare deoarece, atunci când umiditatea se instalează pe suprafața ciocolatei, aceasta îi modifică aspectul. Temperatura trebuie să fie stabilă și până la 20 °C. Temperaturile mai ridicate scot la suprafață grăsimea de ciocolată care, atunci când este înghețată, formează pete albe.
- Și, deși nu îi modifică gustul sau calitatea, îi distrug aspectul. Temperatura de conservare sugerată pentru bunătățile învelite cu semnul special este de 7-8 °C într-un refregerator, în timp ce pralinele sunt cel mai bine conservate la 18 ° C în afișaje speciale de ciocolată.
- ciocolata face parte din topul alimentelor tinereții datorită ingredientului principal – cacao – care are un nivel înalt de antioxidaţi care ajută la menținerea unui corp tânăr și dinamic;
- Sommelier vin Alb Laurence 100gr
- un studiu realizat pe o durată de 12 ani pe 21.000 de persoane a demonstrat faptul că, în ciuda credinței că ciocolata cu lapte nu era considerată o gustare sănătoasă și era de preferat să o consumi pe cea neagră, atestă beneficiile multiple ale consumului ciocolatei cu lapte;
- consumul de ciocolată cu lapte reduce riscul de a suferi un infarct sau de a interveni alte probleme cardiovasculare;
- ciocolata este bogată în minerale precum magneziu, fosfor, potasiu dar şi în fier sau vitamine, mai ales cele din grupul B;
- o serie de studii stiintifice au aratat faptul ca flavonoidele continute in cantitati mari in ciocolata actioneaza ca un puternic adjuvant al vaselor de sange, cu efecte notabile in mentinerea elasticitatii acestora. Concret, studiile au aratat ca la subiectii care au consumat ciocolata de cateva ori pe saptamana riscul de a suferi de atac de cord s-a redus cu 37%, iar riscul de atac cerebral a scazut cu 29%. De asemenea, s-a constatat ca polifenolii din ciocolata au un rol important in reglarea nivelului de colesterol din sange, prin scaderea nivelului de colesterol “rau” (LDL) si cresterea nivelului de colesterol “bun” (HDL). In plus, la persoanele hipertensive, consumul de ciocolata are ca efect scaderea si reglarea tensiunii arteriale.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.