Hrana zeilor la usa dumneavoastra!


Comenzi telefonice: +40734.099.164 | Facebook
Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 299 lei!

Termnei si Conditii

TERMENII ȘI CONDIȚII

PREAMBUL

Folosirea în orice mod a prezentului site implică acceptarea tuturor termenilor și condițiilor din secțiunea TERMENI ȘI CONDIȚII. 

Prin urmare, pentru o folosire corespunzătoare a sit-ului vă recomandăm să citiți cu atenție toate prevederile prezentei secțiuni.

S.C. GREEK TASTE S.R.L. își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă.

Accesând secțiunea TERMENI ȘI CONDIȚII puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

DEROGĂRI

SOCIETATEA nu poate fi ținută răspunzătoare sub nici o formă pentru nici o pierdere, în situația în care această pierdere este cauzată de nerespectarea prevederilor din prezenta secțiune și a celorlalte instrucțiuni menționate pe site. 

SOCIETATEA nu poate fi ținută răspunzătoare pentru prejudiciile datorate nefuncționării corespunzătoare a site-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării anumitor link-uri accesibile de pe site.

SOCIETATEA nu poate fi ținută răspunzătoare pentru daunele de orice natură pe care un client și/sau o terță persoană le-ar putea pretinde și care apar ca rezultat al îndeplinirii de către SOCIETATE a obligațiilor asumate și nici pentru daunele care pot/ar putea rezulta din utilizarea corespunzătoare și/sau necorespunzătoare a produselor după livrare și în special nu poate fi ținută răspunzătoare pentru pierderea/deteriorarea produselor după livrare, respectiv preluare de către curier.

SOCIETATEA declară că toate informațiile prezente pe site privind descrierea, calitatea și componența produselor sunt cele care i-au fost făcute cunoscute de către producătorii, respectiv furnizorii respectivelor produse.

De aceea, SOCIETATEA nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziție de către reprezentanții producătorilor, respectiv distribuitorilor, respectivelor produse.

SOCIETATEA nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare, în ceea ce privește prețuri, caracteristici, imagini etc. În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost greșit introduse în bazele noastre de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, SOCIETATEA își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

SOCIETATEA informează că imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, ambalajului fără o notificare prealabilă din partea producătorilor/distribuitorilor.

SOCIETATEA nu va putea fi obligată la plata altor daune și/sau despăgubiri față de clienții săi care să depășească valoarea sumelor încasate de la aceștia, în cazul nelivrării și/sau livrării necorespunzătoare a produselor.

După expedierea produselor, SOCIETAȚII nu i se mai poate cere returnarea banilor și/sau a produselor, cu respectarea dispozițiilor legale în vigoare.

SOCIETATEA nu poate fi ținută răspunzătoare pentru efectele de orice natură pe care le-ar putea avea produsele comercializate, în situația în care aceste produse sunt consumate după expirarea perioadei de garanție, sau sunt păstrate în condiții improprii naturii lor și/sau specificațiilor producătorilor/distribuitorilor, sau sunt consumate în combinație cu alte produse dăunătoare.

SOCIETATEA nu poate fi ținută răspunzătoare pentru conținutul comentariilor despre produsele comercializate pe care utilizatorii le postează, în schimb, își rezervă dreptul de a îndepărta orice comentariu impropriu, care încalcă prevederile prezentei secțiuni, care nu privesc obiectul site-ului și care o prejudiciază în orice mod. Cu toate acestea, SOCIETATEA nu își asumă obligația de a monitorizarea permanent întregul conținut găzduit pe site.

SOCIETATEA nu garantează disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate, astfel că, în atare situație, SOCIETATEA își rezervă dreptul de a onora respectiva comandă cu întârziere, în funcție de data livrării respectivului produs de către producători/distribuitori sau de a nu onora o comanda în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă. În această situație, clientul va primi înapoi doar sumele încasate de SOCIETATEA pentru respectiva comandă, în cazul în care plata a fost făcută în avans.

SOCIETATEA nu oferă nici o garanție în cazul oricăror consecințe care pot apărea, cauzate de nefuncționarea serviciilor, întârzierea informațiilor sau securitatea aplicațiilor sale.

SOCIETATEA își păstrează dreptul de a-și selecta clienții și nu oferă nici o garanție privind continuitate serviciilor sale. Acesta poate să înceteze oricând parțial și/sau total, fără notificare prealabilă.

SOCIETATEA nu garantează păstrarea unui preț constant pentru produsele comercializate. Prețurile pot varia în funcție de prețul utilizat de producători, respectiv distribuitori, astfel că prețurile produselor pot suferi modificări neanunțate.

GARANȚII

Produsele comercializate de GREEK TASTE, beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor/distribuitorilor.

Produsele sunt noi, în ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

Reclamațiile privind deficiențe ale produsului/produselor achiziționate pot fi făcute accesând Formularul de Contact .

FORTA MAJORĂ 

Nici una din părți nu va fi ținută răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră, definit în conformitate cu legislația în vigoare.

LEGEA APLICABILA – JURISDICȚIA 

Eventualele litigii apărute între SOCIETATE și clienți vor fi soluționate pe cale amiabilă, iar în situația în care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești din București.

Legea aplicabilă raporturilor dintre SOCIETATE și clienții săi este legea românească.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ 

Toate materialele și imaginile integrate în acest site, indiferent de suport, sunt proprietatea exclusivă a SOCIETĂȚII. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptând perioada de care este nevoie sa fie vizualizate online. Totuși, paginile site-ului pot fi reproduse pe alt suport dacă sunt destinate a fi folosite în scop strict personal.

Utilizarea conținutului site-ului, fără acordul prealabil scris al SOCIETĂȚII, în scopuri comerciale, este interzisă.

COMANDĂ ȘI PLATĂ

COMANDA confirmată de către GREEK TASTE reprezintă acordul prin care CLIENTUL își asumă dreptul și obligația de a primi comanda și de a efectua plata acesteia, iar GREEK TASTE își dă consimțământul de a livra produsul în condițiile și la termenele stabilite prin Termeni și Condiții, Termeni și Modalități de Livrare și Plată cu respectarea Programului de Lucru și a păstrării Confidențialității datelor personale ale clientului.

În situația în care GREEK TASTE nu poate onora comanda datorită faptului ca produsul nu este/nu mai este disponibil, va informa clientul despre această indisponibilitate, urmând a oferi opțiuni pentru schimb, în situația în care are produse similare disponibile la acel moment.

În situația în care clientul refuză înlocuirea produsului, sumele de bani achitate anticipat de către client pentru produsul sau serviciul indisponibil, vor fi rambursate în termen de maximum 30 de zile.

Clienții GREK TASTE sunt rugați să citească cu atenție Termenii și Condițiile, Termenii și Modalitățile de Livrare și Plată, precum și toate detaliile din cuprinsul secțiunii INFORMȚII, explicit prezentate în cadrul acestui site.

Cu persoanele fizice care doresc aprovizionare curentă, se pot încheia acorduri specifice, în condiții stabilite prin negocierea directă dintre părți.

Cu firmele care solicită un volum ridicat de marfă și aprovizionare curentă, se pot stabili condiții speciale de lucru în urma unui contract comercial semnat între părți.

MODALITĂȚILE DE PLATĂ:

Modalitățile de plată utilizate sunt:

1. numerar la livrare;

2. ordin de plată;

3. depunere în contul bancar;

4. card de debit/credit.

Plata electronică este asigurată de un procesator de plăți electronice, înrolat în sisteme de securitate.

Produsele sunt însoțite de factură fiscală și chitanță/bon fiscal (după caz), clientul fiind obligat să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii, conform legislației în vigoare.
În cazul livrării produsului prin firma de curierat, plata produsului se poate face direct către firma de curierat pe baza de chitanță.

GREEK TASTE atenționează clienții că firma de curierat nu este autorizată să permită clientului deschiderea coletelor înainte de semnarea de livrare și achitarea contravalorii acestora.

TERMENI ȘI MODALITĂȚI DE LIVRARE

Comanda online primită și confirmată se va livra în una/două zile lucrătoare. Livrarea poate dura mai mult, în situația în care se face într-o localitate din afara Bucureștiului sau în altă țară.

În situații speciale, dat fiind slaba dezvoltare a unei infrastructuri optime de transport și aprovizionare, ne rezervăm dreptul de a mări timpul de livrare.

În cazul în care GREEK TASTE primește informații eronate legate de facturare sau livrarea produselor, aceasta își rezervă dreptul de a refuza onorarea livrării, fără ca acest lucru să se considere o încălcare a Termenilor și condițiilor prezentate pe site, sau, după caz, poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.

Livrarea se realizează gratuit, prin persoane împuternicite de societate, DOAR în zona Șos. Pantelimon – Piața Obor – Piața Iancului din București și contra – cost, prin intermediul unei firme de curierat, în celelalte zone din București și din țară.

Costul livrării în București şi zonele limitrofe (Otopeni, Pantelimon, Dobroeşti, Popeşti - Leordeni, Bragadiru, Dudu, Roşu) este de 10 lei – pentru colete cu greutate de maxim 1kg.

Costul livrării în alte localităţi din România este de 12 lei – pentru colete cu greutate de maxim 1kg.

Costul unei livrări rapide (între 1-6 ore) şi al livrărilor efectuare sâmbata şi duminica este de 20 lei – pentru colete cu greutate de maxim 1kg.

În cazul în care plata comenzii se efectuează la curier, se percepe o taxă suplimentară de 5 lei.

Pentru coletele a căror greutate depăşeşte 1kg, se percepe o taxă suplimentară de 1leu/ kg.

În alte localități din țară costul livrării este de lei.

Dacă un client nu este găsit la adresa specificată în formularul de comandă, sau indicată telefonic, acesta va fi contactat telefonic pentru a stabili o nouă dată de livrare. În situația în care nici la a doua dată clientul nu este găsit pentru a i se livra comanda, sau acesta este imposibil a fi contactat telefonic pentru a se stabili o a doua dată de livrare, atunci comanda se anulează, iar GREEK TASTE își rezervă dreptul de a refuza o comanda ulterioară a acelui client și de a solicita contravaloarea costului de livrare perceput de firma de curierat.

RETURNAREA PRODUSELOR

Conform prevederilor Ordonanţei nr. 130/2000, privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă, art. 4, alin. 1, lit. b "Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului"

Conform dispozițiilor art. 7, alin. 1 din Ordonanţei nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă, "Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor."

Art. 12, alin. 1, lit. a din Ordonanţa nr. 130/2000, privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă arată că NU se poate denunța unilateral COMANDA de către CLIENT în cazul privind "vânzarea de produse alimentare, de băuturi sau de produse de uz curent utilizate în gospodărie, livrate cu regularitate de către comerciant la domiciliul, reşedinţa sau la locul de muncă al consumatorului"

În aceste condiții legislative, având în vedere că GREEK TASTE comercializează produse alimentare care nu pot fi re-comercializate după deschiderea/desigilare și/sau deteriorarea ambalajelor, ne rezervăm dreptul de a NU accepta returnarea produselor în situația în care acestea au fost deschise/desigilate și ambalajele acestora sunt deteriorate în orice mod (incluzând, dar fără a se limita la următoarele: prezentarea unor urme de uzură, lovituri, șocuri, zgârieturi, murdărie, ștersături, ambalaj/sigiliu dezlipit total și/sau parțial, rupturi totale și/sau parțiale ale ambalajului/recipientului, accesorii lipsă, ambalaj îndoit s.a.).

În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face în cel mult 30 de zile de la retur.

PROGRAM DE LUCRU

Site-ul GREEK TASTE este deschis non-stop.

Comenzile telefonice se preiau de luni până vineri în intervalul orar 10.00 – 18.00 și sâmbăta în intervalul orar 11.00 – 14.00.

CONFIDENȚIALITATE

La înregistrare, la efectuarea comenzii precum și pe parcursul utilizării serviciilor noastre, trebuie sa vă asigurați că datele furnizate sunt exacte, corespund realității și sunt complete. Orice modificare a datelor din contact trebuie anunțată prin actualizarea detaliilor personale.

La înregistrarea ca utilizator al site-ului GREEK TASTE vi se va solicita introducerea adresei de e-mail și a unei parole de acces, precum și datele de identificare a societății dumneavoastră. În cazul persoanelor fizice este necesar și CNP precum și adresa din cartea de identitate.

Va rugăm să păstrați confidențialitatea parolei și a contului dvs.

Veți fi responsabil pentru toate comenzile și acțiunile efectuate pe contul și cu parola dumneavoastră. În cazul în care suspectați utilizarea contului dvs. de către o persoană neautorizată, vă rugam să ne aduceți la cunoștință de urgență acest fapt, la adresa de e-mail indicată pe site sau prin Formularul de Contact.

GREEK TASTE se obligă să nu furnizeze datele introduse de dumneavoastră unor terțe părți. Aceste date vor fi preluate, prelucrate și utilizate numai în scopul declarat al site-ului (înregistrare, comandă, confirmare comandă, livrare, comunicare promoții, notificări precum și/sau servicii de marketing, reclamă și publicitate).

Informațiile înregistrate sunt comunicate numai următorilor destinatari: autoritățile publice, numai în cazul în care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justiție și agenților de livrare marfă, în cazul în care s-a efectuat o comandă de produse.

GREEK TASTE nu încurajează spam-ul, nu furnizează adresele de e-mail obținute prin intermediul acestui site unor terți (persoane fizice și/sau juridice), nu vinde, nu oferă, nu divulgă nici o adresa de email, obținută prin intermediul acestui site, altor persoane care accesează paginile prezentului site.

Notă de informare privind protecția datelor personale

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. GREEK TASTE SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate.