Descriere
Vin roșu sec Makedonikos 2018 750ml
- Vin roșu sec Makedonikos 2018 750ml – roșu rubiniu aprins cu o tentă de violet, un semn al tinereții și prospetimii sale;
- ies la suprafață arome de fructe roșii coapte, precum și arome de coacăze roșii;
- taninurile moi oferă o senzație mătăsoasă;
- vinificație clasică în roșu, cu o perioadă scurtă de contact cu părțile solide, pentru a dobândi taninuri fine;
- alcool: 12 % vol;
- tip: vin roșu sec;
- Vin roșu sec Makedonikos 2018 750ml asocieri culinare: un vin versatil, cel mai bine servit la 18C, excelent cu paste bolognese, pizza pepperoni și carne la grătar;
- vinul a fost un obiect de studiu științific destul de popular în ultimele decenii, mai ales după ce în compoziția lui a fost izolat resveratrolul, un antioxidant foarte puternic, care poate face minuni pentru imunitatea noastră;
- unde mai pui ca antioxidanții sunt la modă, iar asocierea lor cu alimentele cele mai comune este întotdeauna o temă de discuție interesantă;
- vinul roșu conține melatonină, un antioxidant care ajută la reglarea ceasului biologic;
- studiile au demonstrat că un pahar de vin roșu băut înainte de culcare te ajută să adormi mult mai ușor;
- nu întâmplător companiile de cosmetice își asociază mai nou produsele cu vinul roșu;
- este vorba, din nou, despre antioxidanții pe care îi găsești în acest aliment, care s-au dovedit benefici și pentru sănătatea tenului;
- conform studiilor, resveratrolul are reale proprietăți antiîmbătrânire, prin urmare el este cel mai adesea pomenit în reclamele pentru cremele care au rolul de a păstra prospețimea tenului;
- un pahar de vin roșu conține o serie întreagă de ingrediente active, care ajută la reglarea nivelului de zahăr în sânge;
- cu toate acestea, trebuie menționat faptul că bolnavilor de diabet le este interzis consumul de alcool de orice fel;
- un pahar de vin la masă stimulează și digestia nu doar conversația;
- polifenolii din vin funcționează ca un pansament gastric în contact cu compușii chimici din alimente și relaxează mușchii stomacului în timpul digestiei;
- în plus, alți doi compuși ai vinului, flavonoidele și saponinele, ajută la prevenirea câtorva dintre cele mai comune afecțiuni ale inimii.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.