Unt proaspăt de vacă 250gr

Nu este în stoc
un007

50,90 lei

Acest produs poate fi ridicat din magazinul Greek Taste sau livrat expres în 120 min, prin telefon la 0723.160.560, doar în București - cost transport unic 35 lei.

Unt proaspăt de vacă 250gr este un aliment bogat în grăsimi, care ne ajută să dăm savoare foarte multor mâncăruri

Stoc epuizat

Descriere

Unt proaspăt de vacă 250gr

  • Unt proaspăt de vacă 250gr este nesărat, iar gustul de sare se datorează exclusiv prezenței sodiului natural.
  • familia Kostarelos produce brânză și iaurt de trei generații, din 1937.
  • respectul și dedicarea față de modalitățile tradiționale de a face, împreună cu know-how-ul familiei și aprovizionarea cu lapte exlusiv de la micile ferme grecești sunt secretele succesului și calității produselor lor.
  • știm despre unt ca este un aliment bogat în grăsimi, care ne ajută să dăm savoare foarte multor mâncăruri.
  • el conține vitamine liposolubile și minerale și aduce beneficii organismului atunci când este consumat în cantități moderate.
  • untul a fost obținut pentru prima dată acum 4.000 de ani în Orientul Mijlociu.
  • în acele vremuri, laptele era păstrat în burdufuri din piele de capră care erau legate și atârnate.
  • datorită mișcării acestor burdufuri, a fost obținut în mod accidental untul.
  • exploratorii care pleacă pentru perioade lungi de timp în zonele polare consumă unt foarte des pentru a-și asigura energia necesară și pentru a-și menține o temperatură ridicată a corpului.
  • în anul 2008, exploratorul canadian Will Steger și alți șase colegi de-ai lui au consumat bucăți mari de unt pentru a-și asigura zilnic un necesar de 7.000 de calorii.
  • nimic nu poate înlocui untul în bucătărie!
  • de la pâinea prăjită de dimineață, la pastele de după-amiază și la felia de tort de la cină, untul face ca totul să fie mai savuros.
  • când vine vorba de unt, grecii pare că au descoperit gustul ideal.
  • untul  are o textură catifelată și un gust bine echilibrat, ceea ce îl face ideal dacă este întins pe pâinea prăjită și o alegere excelentă pentru micul dejun clasic.
  • cu toate acestea, untul grecesc are nevoie de mai mult timp pentru a se înmuia, așa că scoateți-l din frigider și lăsați-l să se odihnească puțin înainte de a-l folosi.
  • Declarație nutrițională per 100 g produs finit :768Kj/ 3157Kcal, grăsimi 85g din care acizi grași saturați 54g, glucide 0,5g din care zaharuri 0,5g, proteine 0,5g, sare 0,10g

Informații suplimentare

Culturi locale

Da

Healthy

Da

Natural 100%

Da

Nemodificat genetic

Da

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Unt proaspăt de vacă 250gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Când au început producția de brânzeturi în 1937, tot ce aveau era lapte de bună calitate și o mână de rețete tradiționale; cele două elemente de bază care până astăzi stau la baza gustului excepțional al produselor Kostarelos.
Făcând cele de mai sus cu un pas mai departe, Kostarelos caută în mod constant idei noi, aducând creativitatea și experiența tehnică, pentru a crea arome autentice și de înaltă calitate. În același timp, căută și formează relații și colaborări pe termen lung cu fermieri și mici producători artizani greci, care împărtășesc filozofia Kostarelos.
Așa aducem cele mai bune produse la masa ta!

Markopoulo este un oraș din Grecia, care este situat la poalele sud-estice ale Muntelui Ainos, la aproximativ 250 m altitudine. Comunitatea este formată din satele Markopoulo (populație 85 în 2011), Kateleios (popoulație 36) și satul de plajă Kato Kateleios (populație 156). Markopoulo este situat la 1 km est de Chionata, la 2 km vest de Kateleios, la 2 km nord-vest de Kato Kateleios, la 6 km vest de Skala și la 9 km sud-vest de Poros.
Golful Katelios este un sit marin Natura 2000 desemnat. Datorită apelor puțin adânci ale golfului și a averselor de recif împrăștiate, fluxul de apă de mare este mai lent decât apele înconjurătoare, ceea ce îl face un habitat ideal pentru iarba de mare protejată Posidonia oceanica, care ocupă o parte semnificativă a golfului. Plaja mounda, la est de golf și la o distanță scurtă de Katelios este o zonă de cuibărit pentru țestoasele Loggerhead (Caretta caretta).

Culturi Locale
Healthy Food
100% Natural
Nemodificat Genetic