Descriere
Ulei de măsline extra virgin, cu aciditate 0,2%, 1L
- ulei extra-virgin de calitate superioară, presat la rece, exclusiv prin metode mecanice;
- gustul este proaspăt cu tentă de verdeață şi flori, cu post gust prelungit;
- aciditate minim posibilă de 0,2%;
- uleiul este obținut din soiul de măsline Amfissis Piliou;
- indicat a fi folosit în preparatele raw, vegane, vegetariene;
- poate fi folosit în tratarea diverselor afecțiuni cardio-vasculare, afecțiuni ale aparatului digestiv sau ale tactului intestinal;
- puteți să îl folosiți în salate precum și în diverse preparate culinare cunoscut fiind faptul că uleiul de măsline are cel mai înalt punct de ardere la aprox 200 grade C;
- se poate folosi şi pentru uz extern datorită proprietăților puternic hidratante.
- informații nutriționale la 100gr: energie 3389kj/824kcal, proteine 0g, carbohidrați 0g, grăsimi totale 91,6g din care saturate 13,3g (14,5%),nesaturate 68,8g (75 ,1%), poli saturate 9,5g (10,4%), fibre comestibile 0g, sodiu 0g.
- caracteristici chimice: hiperoxizi 5,0mEq02/kg (˂20,0), K268 0,133 (˂0,220), K232 1,734 (˂2,5), DK -0,001 (˂0,010).
Recenzii
Nu există recenzii până acum.