Ton alb din Alonissos afumat în ulei extra virgin de măsline 212 gr

În stoc
PE021

64,30 lei

Ton alb din Alonissos afumat în ulei extra virgin de măsline 212 gr – gust perfect, ușor afumat, conținut redus de sare.

4 în stoc

Vrei sa te sunam?

Descriere

Ton alb din Alonissos afumat în ulei extra virgin de măsline 212 gr

  • produs din ton proaspăt, de captură, necongelat, fără mercur;
  • are un conținut redus de sare, este deja pregătit pentru servit;
  • sursă naturală de Omega 3;
  • tonul provine din Marea Mediterană zona areas 37.1 37.2 37.3;
  • se poate servi ca atare, dar și ingredient perfect pentru paste, sosuri, sandwich-uri și salate;
  • fără gluten, fără conservanți, produs sterlizat;
  • ingrediente: ton alb afumat 65%, ulei extra virgin de măsline 34%, sare;
  • informații nutriționale la 100g: energie 1648Kj/ 394Kcal, grăsimi totale 37g din care saturate 5,52g, carbohidrați 0g din care zaharuri 0g, proteine 15,6g, sare 1g.

Informații suplimentare

Greutate 0.550 kg
Cantitate

212 gr

Culturi locale

Da

Grasimi reduse

Da

Healthy

Da

Natural 100%

Da

Nemodificat genetic

Da

Producator

Fanari Fish

Regiune

Komotini

Fara gluten

Da

Ambalaj

Borcan Lux

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ton alb din Alonissos afumat în ulei extra virgin de măsline 212 gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Atelierul pentru prelucrarea și ambalarea peștelui de ton Alelma este o afacere de familie cu sediul în insula Alonissos.
A fost fondată în 2007 cu scopul de a consolida identitatea locală prin păstrarea tradiției culinare.
În acest atelier complet echipat și în conformitate cu toate normele de igienă, tonul grecesc, care se pescuiește din insulele Mării Egee, este prelucrat cu atenție, fără conservanți sau alte substanțe artificiale adăugate, pentru a ajunge la masa consumatorului.
O delicatesă hrănitoare și foarte gustoasă!

În Evul Mediu și până în secolul 19, insula a fost cunoscută sub numele de Liadromia.
A fost redenumită în 1838, așa cum a fost identificată – în mod greșit conform cercetărilor ulterioare – cu Halonnesus of Antichity.
În realitate, actuala insulă Alonnisos era cunoscută sub numele de Icus sau Ikos grecilor antici.
Agricultura este răspândită pe Alonnisos, ia principalele produse obținute sunt migdalele, strugurii, smochinele și măslinele.
Ca pe orice insula, pescuitul este o profesie populară pe Alonnisos, în timp ce turismul este acum principala industrie.

Culturi Locale
Fara Gluten
Grasimi Reduse
Healthy Food
100% Natural
Nemodificat Genetic