Descriere
Tagliatelle fasole albă și mung Bio 330gr
- Tagliatelle fasole albă și mung Bio se recomanda a fi serviti cu fructe de mare,floare de dovleac, o combinație rafinată, simplă și delicioasă care declanșează o explozie de arome.
- Fasolea mung este mai putin cunoscuta in occident, insa face parte din alimentatia Ayurvedica din India de mii de ani. Fasolea Mung este considerata “una dintre cele mai apreciate alimente” in aceasta practica straveche a Indiei, o practica medicala traditionala ce dateaza inca din jurul anilor 1.500 I.C.
- Poate regla nivelul de colesterol fiindcă antioxidanții care se regăsesc în compoziția ei luptă și reduc radicalii liberi. Colesterolul se poate acumula în interiorul vaselor de sânge, blocând circulația sângelui și putând duce chiar și la stop cardiac.
- Mung conține fitonutrienții necesari pentru a stimula imunitatea și pentru a combate bacteriile, virușii, răcelile sau iritațiile. Ajută la îmbunătățirea florei intestinale, ceea ce înseamnă că stimulează imunitatea pentru că se absorb mai bine nutrienții de care organismul uman are atâta nevoie.
- Este unul dintre tipurile de fasole care se digeră cel mai ușor, deci adio balonare. Fasolea mung are un conținut mare de fibre, în consecință ajută mult tractul digestiv. Pentru a evita efecte nedorite, e bine ca fasolea mung să fie hidratată în apă, de obicei peste noapte, și abia apoi să fie gătită. Gustul ei este mult îmbunătățit dacă o condimentezi cu ghimbir, coriandru sau turmeric.
- Fasolea albă permite refacerea rezervelor de fier. Cu mai multă hemoglobină în sânge, mai mult oxigen este transportat în organism. De asemenea, fierul face parte din mai multe funcții celulare și enzime. Copiii în creștere au nevoie de mai mult fier și fasolea este cea mai bună sursă de nutriție.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.