Ravioli cu somon afumat (paste hand made proaspete) 250 gr

În stoc
PA007

49,90 lei

Acest produs poate fi achiziționat doar din magazinul nostru fizic.

Ravioli cu somon afumat (paste hand made proaspete) 250 gr – gust perfect, plin de arome.

Acest produs necesită a fi păstrat la frigider. Pentru acest motiv nu se livrează prin curier, dar se poate ridica de la magazin.

12 în stoc

Vrei sa te sunam?

Descriere

Ravioli cu somon afumat (paste hand made proaspete) 250 gr

  • produs proaspăt, realizat artizanal, cu ingrediente 100% naturale;
  • produsul nu are sare adăugată iar somonul folosit are o aromă deosebită deoarece este afumat în afumătoare din lemn de brad;
  • sursă naturală de Omega 3 și Omega 6, fără conservați sau coloranți;
  • produsul poate fi servit ca atare pentru un aperitiv gourmet, asociat cu un sos alb sau cu pasta de somon special concepută pentru a fi asociată cu acest produs;
  • ingrediente: griș din grâu dur 80%, ouă 12,5%, apă 7,5%, somon afumat, brânză ricotta, ceapă, pătrunjel, lămâie, ulei extra virgin de măsline.

Informații suplimentare

Greutate 0.400 kg
Cantitate

250 gr

Culturi locale

Da

Grasimi reduse

Da

Healthy

Da

Natural 100%

Da

Nemodificat genetic

Da

Producator

G-Fish

Regiune

Laconia

Ambalaj

Vid

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ravioli cu somon afumat (paste hand made proaspete) 250 gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Din 1969, familia Gerontidis deține o fermă de păstrăv specializată, somon și sturion la sursele izvoarelor Agios Mamas din Laconia, la o altitudine de 600 m, în munții impunători ai gamei Taygetos.
A fost una dintre primele ferme piscicole care crește păstrăv și somon în Grecia.
De altfel, mediul natural era ideal pentru reproducerea păstrăvului: o altitudine de 600 de metri, apele curgătoare, cristaline și, bineînțeles, temperaturi foarte reci iarna.
Ferma deține și o casă de fum pentru a afuma peștele în mod tradițional, folosind lemn de fag și o unitate de ambalare, pentru ambalarea în vid a peștelui, fără conservanți.
Astăzi Yiannis Gerontides și surorile sale, Athena și Katerina, continuă tradiția familiei, crescând păstrăvul, somonul grecesc și sturionul.
Scopul lor este de a furniza pe piață produse inovatoare de valoare nutrițională ridicată, bazate întotdeauna pe peștele pe care îl reproduc.

Laconia poate fi rezumată într-o singură frază: o lume de basm.
Regiunea captivează prin peisaje de vis care îmbină muntele și mare dar și prin oamenii săi autentici.
Laconia ar putea fi descrisă ca o intersecție în care frumusețea naturală se întâlnește cu istoria antică, astfel că își invită vizitatorii într-o călătorie printre monumente din antichitate.
Aici putem descoperi legendarul oraș Sparta, gloriosul oraș bizantin Mystras și castelul medieval din Monemvasia.
De cealaltă parte, peisajul se caracterizează printr-o mare frumusețe naturală care te invită să explorezi frumusețea din Mani, apele smarald din Elafonissos, singurul fiord grecesc din Gerakas.
Laconia, la fel ca restul Peloponezului, este renumită pentru bogăția de produse locale extrem de lăudate, naturale, pe care le puteți găsi la fiecare colț al acesteia: uleiurile de măsline de cea mai bună calitate, vinurile sale renumite, mierea naturală, conservele tradiționale de casă și ierburi aromate.

Culturi Locale
Grasimi Reduse
Healthy Food
100% Natural
Nemodificat Genetic