Descriere
Praline de ciocolată albă inimă 100gr
- Praline de ciocolată albă inimă 100gr, specialitate grecească de ciocolată albă fină, în formă de inimioară, umplută cu o cremă parfumată.
- un cadou deosebit pentru toți aceia care au un loc special în inimile noastre;
- dezechilibrul alimentar poate fi periculos pentru corpul tău, astfel că pentru a le preveni, mănâncă zilnic un pătrat de ciocolată albă, care îți va stimula sistemul digestiv;
- cultura populară romantică a atribuit ciocolatei proprietăți afrodiziace puternice, adeseori fiind asociate plăceri senzuale provocate de consumul acesteia;
- consumul ciocolatei stimulează hipotalamusul, inducând o senzație plăcută, cu efect asupra nivelului serotoninei sau hormonul fericirii;
- indiferent de starea pe care o ai, ciocolata albă este remediul care te va binedispune;
- unul dintre efectele consumului de ciocolată (cu 2 ore înainte de masă), de care poate beneficia o categorie largă de persoane în nevoie, este reducerea apetitului, constantându-se o diminuare a totalului caloric consumat;
- atâta timp cât este vorba de o ciocolată de bună calitate, cu un conținut ridicat de cacao, aceasta devine un veritabil aliment, foarte bogat în nutrienți, în special în ceea ce privește mineralele atât de necesare organismului;
- astfel, pe lângă o cantitate semnificativă de fibre (10%), ciocolata conține cantități însemnate de fier, magneziu, cupru, mangan, zinc, seleniu și potasiu;
- oamenii de știință au descoperit faptul că prin consumul de ciocolată se conduce la intensificarea biogenezei mitocondiilor de la nivel celular și chiar la producerea unor noi mitocondrii, responsabilă de acest efect fiind catehina conținuta de boabele de cacao;
- rezultatul concret al acestor mecanisme petrecute la nivel celular este protejarea celulei și încetinirea procesului de îmbaătrânire a organismului;
- studiile de ultimă oră au constat că una dintre consecințele consumului de ciocolată este îmbunătățirea semnificativă a performanței sportive, punând acest efect pe seama catehinei continută de boabele de cacao;
- la ora actuală, oamenii de știintă, entuziasmați de aceste rezultate, își intensifică cercetările în acest domeniu.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.