Descriere
Pate de anghinare polita 150gr
- produs realizat artizanal, după rețete tradiționale, fără aditivi sau conservanți;
- se poate servi tartinabilă pe o felie de pâine prăjită, cracker sau ca garnitură pentru preparate la grătar sau cuptor;
- anghinarea controlează eficient apetitul și conține mai mulți antioxidanți decât orice alta legumă;
- anghinarea ajută la prevenirea și tratamentul cancerului și este benefică și pentru activitatea ficatului;
- anghinarea poate trata cu rapiditate mahmureala datorită efectelor pozitive asupra celulelor hepatice, reduce nivelul de colesterol și previne tensiunea arterială;
- anghinarea contribuie la protecția fătului în perioada sarcinii și este o sursă bogată de vitamina C;
- ingrediente: anghinare 41%, ceapă 12%, praz 12%, morcovi 10%, ulei extra virgin de măsline 7%, suc de lămâie 7%, mazăre 4%, vin alb 4%, mărar 2%, sare, piper, semințe de fenicul;
- informații nutriționale la 100g: energie 208kal, grăsimi 11,1g din care saturate 4,2g, carbohidrați 22g din care zaharuri 10g, proteine 5g, sare 1,4g;
- a se păstra în frigider după deschidere.
- Pate de anghinare polita 150gr
- Anghinarea este folosita pentru a stimula secretia de bila din ficat si se crede ca acest lucru ajuta la reducerea simptomelor de arsuri la stomac si a celor care insotesc neplacerile cauzate de consumul excesiv de alcool (mahmureala). De asemenea, remediile din anghinare sunt folosite pentru a trata colesterolul marit, sindrom de colon, problemele renale, anemia, retentia de apa (edem), artrita, infectiile vezicii urinare si problemele de la nivelul ficatului.
- Specialistii spun ca frunzele de anghinare au proprietati hepatoprotectoare si totodata acestea stimuleaza functia hepatica. In plus, au si o actiune care determina cresterea debitului de bila pe care o secreta organismul. Printre numeroasele beneficii, specialistii mentioneaza si o actiune diuretica a plantei, cat si una care ajuta la scaderea colesterolului si la scaderea lipidelor.
- Fitoterapeutii spun ca extractele (care sunt lichide) si tincturile, precum si infuziile din frunze de anghinare sunt mai eficiente decat capsulele ce contin pulbere din aceasta planta, pentru ca intra in contact cu papilele gustative.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.