Descriere
Paste pentru salate 330gr
- Paste pentru salate 330gr se pot combina cu o mulțime de legume, verdețuri și brânzeturi pentru a obține salate delicioase și sățioase.
- De ce să mănânci pastele doar înecate în sosuri când poți să le incluzi în salate alături de o mulțime de ingrediente pentru a obține un preparat diferit de fiecare dată? Nu zice nimeni că o porție de paste aburinde cu sos delicios de roșii și parmezan nu este de-a dreptul delicioasă.
- O combinație foarte proaspătă și perfectă pentru zilele de vară si nu numai este această salată grecească în care să incluzi și un pumn de paste pentru un plus de sațietate. Amestecă pastele cu roșii cherry, castraveți, ceapă roșie, măsline kalamata, oregano, ulei de măsline, sare, piper și presară deasupra brânză feta.
- Salata de paste mai jos este una destul de indragita si simplu de realizat, merge de minune la cina sau daca aveti invitati neasteptati , este foarte practica.
- 300g paste
- 100g porumb dulce din conserva
- 1 ardei mic kapia
- 1 castravete mic proaspat
- 250g sunca Praga
- 150g branza telemea
- 1/2 ceapa (optional)
- 100g masline
- o portie sos
- Toate ingredientele din salata de azi sunt la indemana voastra si la indemana oricui, le gasim in magazin iar modul de preparare este foarte simplu: fierbem pastele dupa instructiunile de pe ambalaj, pregatim rapid restul ingredientelor si apoi turnam peste toate dressingul de iaurt. Foarte simplu, rapid, de vara si mai ales foarte accesibil gospodinelor, fie ele incepatoare sau experimentate. Pentru ca indiferent cata experienta au in bucatarie, toate gospodinele ajung la un moment dat sa se intrebe “eu maine…ce mai gatesc?”
- Salata de paste este aproape intotdeauna o salata rece, sau “pasta fredda”, pentru care fierbem pastele, le spalam sub jet de apa rece, apoi le lasam sa se raceasca de tot inainte de a le folosi la salata, spre deosebire de pastele cu sos, pe care nu le clatim niciodata si, dimpotriva, chiar putem folosi din apa in care au fiert pentru sosul. Asta e marea diferenta
Puteti amesteca pastele cu vinegreta simpla, cu sosuri pe baza de maioneza sau iaurt si, bineinteles, puteti adauga ce ingrediente vreti voi: legume taiate cubulete, sunca sau carne rece ramasa de la friptura de aseara, mazare, porumb, ardei gras morcovi, apio…posibilitatile sunt nenumarate si depinde de voi si de imaginatia voastra sa gasiti varianta perfecta pentru voi si familia voastra!
Recenzii
Nu există recenzii până acum.