Pastă de măsline verzi cu busuioc 100gr

Nu este în stoc
PM001

19,90 lei

Pastă de măsline verzi cu busuioc 100gr – preparat autentic grecesc, 100% natural, ideal pentru aperitiv.

Stoc epuizat

Descriere

Pastă de măsline verzi cu busuioc 100gr

  • specialitate grecească realizată din măsline verzi cretane,  extrem de aromate şi gustoase;
  • indicat a fi consumată ca atare împreună cu felii de pâine prăjită şi roșii cu oregano;
  • preparat folosind măsline koroneiki și ulei de măsline extra virgin;
  • gust proaspăt, revigorant datorită folosirii de busuioc;
  • ideal pentru gustări ușoare sau aperitive;
  • rețetă tradițională cretană;
  • ingrediente: măsline verzi, ulei extra virgin de măsline, suc de lămâie, busuioc uscat, acid lactic.

Informații suplimentare

Culturi locale

Da

Condimentate

cu Busuioc

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pastă de măsline verzi cu busuioc 100gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Compania Grelia Gold din Creta, activează în piața delicateselor cretane de o lungă perioadă de timp, îmbinând tradiția și inovația în dieta mediteraneană pentru a obține produse unice de calitate superioară.

Tineri, muncitori și ambițioși au reușit să promoveze produsele cretane în toate colțurile lumii, aducând produse originale cretane în casele iubitorilor de delicatese grecești.

Îmbinând tradiția cretană cu tehnologia, rețetele specifice insulei Creta cu rețetele inovative ale chefilor moderni, au pus pe piață produse inovative ce păstrează însă caracterul tipic al acestei insule binecuvântate.

Creta este cea mai mare și cea mai populată insulă grecească. Cunoscută ca fiind centrul civilizației mionice, cea mai veche civilizație europeană, Creta este un paradis pe pământ, bucurându-se de o climă temperat mediteraneeană și de un peisaj ce îmbină marea albastră și munții stâncoși. Cel mai important, însă, pentru gurmanzi este faptul că frumoasa insulă este locul de naștere al faimoasei diete cretane.

Dieta cretană a fost popularizată de profesorul Ancel Keyes, în urma studiului său numit Seven Countries Study (Studiul celor șapte țări) de la începutul anilor ‘60. Studiul exhaustiv a fost făcut pe oameni cu vârste cuprinse între 30 și 60 de ani din Creta și Corfu, cât și din alte 6 țări printre care Italia și Japonia. În 1990, 30 de ani mai târziu, majoritatea participanților din toate celelalte țări și regiuni nu se mai aflau, din păcate, printre noi. În Creta, în schimb, peste 50% din participanți erau încă în viață.Creta, un adevărat paradis pe pământ!

Culturi Locale