Descriere
Pastă fistic cu ciocolată neagră 190gr
- delicioasă pastă din faimosul fistic din insula Eghina amestecată cu ciocolată neagră – o combinație uluitoare;
- crema este delicioasă, hrănitoare, naturală și plină de parfumul minunat al fisticului combinat cu cel al ciocolatei;
- fisticul ajută la menținerea greutății corporale – fapt datorat prezenței din belșug atât a unor proteine și grăsimi sănătoase, cât și a unor fibre alimentare care determină un grad ridicat de sațietate, ajutându-te să te simți sătul și plin de energie o perioadă mai lungă de timp;
- fisticul conține vitamina B6, cupru, gama-tocoferol, magneziu, mangan, potasiu, aminoacidul L-arginină și este o sursă excelentă de grăsimi sănătoase;
- ingrediente: fistic grecesc 12%, zahăr, uleiuri vegetale, lapte praf 18%, amidon din porumb, emulgatori: lecitină din soia, sare, vanilină, arome – poate să conțină urme de alte nuci sau coji;
- fără conservați, fără coloranți sau aditivi alimentari;
- informații nutriționale la 100g:energie 575kal, grăsimi 39,2g din care saturate 11,3g, carbohidrați 49,3g din care zahăr 26,7g, proteine 6,2g, sare 0,32g.
- Pastă fistic cu ciocolată neagră 190gr
- Fisticul conține mai mulți antioxidanți decât majoritatea nucilor și semințelor. Singurele care au mai mulți antioxidanți sunt nucile și nucile pecan. De asemenea, dintre toate nucile, fisticul are cea mai mare cantitate de luteină și zeaxantină, ambele fiind antioxidanți foarte importanți pentru sănătatea ochilor. Ele protejează ochiul de efectele nocive ale luminii albastre și de degenerarea maculară, o afecțiune legată de vârstă care duce la alterarea calității vizuale centrale.
- Toată lumea știe deja că nucile sunt printre cele mai sănătoase alimente pe care le putem consuma. Problema este că majoritatea sunt foarte bogate în calorii. Ei bine, fisticul este printre cele mai slab calorice nuci. Spre exemplu, 50 de grame de fistic conțin 280 de calorii, spre deosebire de 327 calorii la nuci sau 360 calorii la nucile pecan.
- Iar cu 20% din conținut format din proteine, fisticul este depășit doar de migdale la capitolul acesta. De asemenea, dintre toate nucile, au cel mai mai mare raport de aminoacizi esențiali, care sunt “piatra de temelie” a proteinelor. Acești aminoacizi sunt considerați esențiali pentru că ei nu pot fi produși de organism, ci pot fi luați doar din alimentație.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.