Descriere
Oțet roșu din struguri cu usturoi & busuioc Bio 250ml
- boabele de struguri sunt culese manual din faimosul soi Agiorgitiko și este vinificat conform procedurii de realizare a vinului roșu. Ulterior fermentația este controlată prin procedura cu oxigen, iar când oțetul este gata se lasă o scurtă perioadă de timp busuioc și usturoi pentru aromă;
- regiunea culturii este în mod exclusiv Nemea – doar aici se cultivă acest soi de struguri și se produce vinul Nemea cu PDO;
- oțetul este 100% natural, cu aciditate redusă de 6% și aromă deosebită;
- în producerea oțetului sunt folosite ingrediente raw;
- oțetul are aromă de fructe roșii uscate la soare și condimente, gust puternic acrișor cu un post gust de prune;
- ingredientul perfect pentru înnobilarea unei salate, pentru legume, leguminoase și pește;
- ingrediente: oțet din vin de struguri*, busuioc* & usturoi* extract. *Produs din agricultura organică. Fără sulfiți;
- informații nutriționale 15g(porție)/necesarul zilnic*: energie 3,1kal, grăsimi totale 0g, proteine ˂0,1g, total carbohidrați 0g din care zahăr 0g, sodiu 0,5g, vitamina A 0g, vitamina C 0g, calciu 0g * Bazat pe o dietă zilnică de 2000kal;
- prezența sedimentelor pe fundul sticlei este complet normală și poate conține urme de sulfiți naturali.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.