Graviera maturată 5luni cu cimbru 150gr

Nu este în stoc
BG040

35,80 lei

Graviera maturată 5luni cu cimbru 150gr – cu o rețetă specială de graviera maturată 5 luni cu cimbru cretan.

Stoc epuizat

Descriere

Graviera maturată 5luni cu cimbru 150gr

  • Graviera maturată 5luni cu cimbru 150gr cu cimbru aromat, o explozie de gust și savoare;
  • o rețetă specială din care rezultă o brânză cu caracter special;
  • combinați cu un vinul din soiul Roditis și vă veți bucura de un regal;
  • puteți să o serviți pe un platou cu brânzeturi maturate sau în salate;
  • vă recomandăm să o serviți cu fructe de sezon și marmeladă de citrice;
  • se combină perfect în salate de legume unde puteți adaugă un oțet balsamic delicios;
  • brânza Graviera vine foarte aproape de feta ca cea mai populară brânză din Grecia;
  • este o brânză tare, cu o culoare galbenă deschisă până la profundă, mici găuri neregulate, o coajă tare și o aromă care variază de la ușor dulce și nucă la puțin picant;
  • cea mai comună versiune cretană provine din lapte de oaie sau lapte de oaie amestecat cu o cantitate mică de lapte de capră;
  • în conformitate cu normele de protecție a denumirii de origine (DOP), graviera trebuie să conțină cel puțin 40 la sută grăsimi, cu un conținut de umiditate maximă de 38%. Acest lucru îi oferă un număr ridicat de calorii – aproximativ 110 pe o porție de 1 uncie;
  • dar este și o sursă bună de calciu și proteine;
  • Graviera, mai ales când este tânără, are gust dulce și de unt;
  • versiunea de la Creta este cunoscută pentru un gust de caramel ars, iar graviera cu vârste mai lungi tinde spre o creștere mai mare;
  • laptele de capră adaugă o caracteristică specifică, care accentuează îmbătrânirea;
  • Graviera poate fi păstrată într-un recipient etanș la frigider pentru cel puțin câteva săptămâni, dar înfășurați-l mai întâi în brânză de bumbac și aduceți-l la temperatura camerei înainte de servire;
  • Graviera poate fi înghețată în siguranță, deși textura nu va fi aceeași atunci când o decongelați. Folosește-l în câteva luni dacă îl pui la congelator;
  • Graviera dezvoltă în mod natural o coajă dură în timpul îmbătrânirii, similară cu cea găsită pe o pană de parmezan bun;
  • ingrediente: lapte pasteurizat de oaie și capră (până la 10%), sare, cimbru 1%, culturi, cheag.
  • umiditate max. 38%, grăsimi minime în substanță uscată 40%.
  • informații nutriționale la 100g: energie 413 kal/1714 kj, grăsimi 33 gr din care saturate 23 gr, carbohidrați 2,2 gr din care zahăr ˂ 0,50 gr, proteine 26 gr, sare 1 gr.

Informații suplimentare

Culturi locale

Da

Healthy

Da

Natural 100%

Da

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Graviera maturată 5luni cu cimbru 150gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bliss Point oferă o rătăcire a simțurilor prin combinații și complexități de arome, texturi, culori.
Pasiunea noastră pentru mâncarea și băuturile grecești fine ne duce să explorăm și să creăm produse de calitate, sănătoase, autentice și „istorice”.
Scopul nostru este să creăm un brand global grecesc, care să ofere arome pure și rare în combinații interesante. Și cu acest obiectiv, am călătorit în toată Grecia și am descoperit producători cu pasiune și cunoștințe care au o anumită tradiție.
Oamenii și originile lor sunt la fel de importante ca produsele lor. Dragostea și pasiunea transformă mâncarea. Am creat cu ei produse unice care îndeplinesc criteriile de cea mai înaltă calitate, produse care sunt practic o călătorie în fiecare colț ascuns al hărții grecești.
Căutăm mereu idei noi cu aceeași pasiune ca și când am început.

Laconia este o regiune a Greciei din sud-estul peninsulei Peloponezului. Capitala sa administrativă este Sparta. Cuvântul laconic este derivat din denumirea regiunii prin analogie – pentru a vorbi într-un mod concis, așa cum a făcut-o reputația spartanilor.

Culturi Locale
Healthy Food
100% Natural