Descriere
Feta la butoi PDO tartinabilă 100gr
- Feta la butoi PDO tartinabilă 100gr este în întregime lucrată manual (tăierea cașului, plasarea în matrițe etc.), cu cheag de casă și îmbătrânită în butoaie;
- feta tartinabilă este mult mai greu de produs și puțin cunoscută în afara Greciei, deși gustul desăvârșit o recomandă;
- este mai blândă, mai cremoasă și mult mai moale în textură și absolut delicioasă;
- laptele premium folosit este cel mai important ingredient din brânza noastră, oferind un gust unic;
- folosind exclusiv lapte proaspăt grecesc de capră și oaie, acesta provine din turme mici de animale libere, oferind cantități mici de lapte, dar de o calitate mai bună, acest lucru fiind confirmat și de gustul brânzeturilor și lactatelor;
- procesul de producție combină în mod ideal tehnicile tradiționale cu cerințele de astăzi;
- producătorul rămâne fidel procesului tradițional de maturizare și autenticității gustului;
- poate fi folosită în salate, paste sau ca desert pe bază de brânză, înlocuind cu succes crema de brânză din cheesecake;
- poate fi întinsă pe pâine prăjită sau ca garnitură cu ulei masline și oregano;
- sinonimă cu Grecia, feta a devenit un element de bază în culturile culinare din întreaga lume – atât gătită, cât și proaspătă aromele sunt impregnate în mare parte de amestecul acestora, rezultând o textură și un gust care variază în funcție de regiune;
- brânza și lactatele Kostarelos reunesc dragostea pentru ingredientele pure, respectul pentru calitate și pasiunea în crearea de arome unice;
- ingrediente: lapte pasteurizat de oaie min. 70% și de capră max. 30%;
- declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 1366kj/330 Kcal, grăsimi 28g din care acizi grași saturați 17g, glucide 1,4 gr din care zaharuri 1,4g, proteine 18g, sare 2,9g.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.