Descriere
Feta la butoi PDO tartinabilă 100gr
- Feta la butoi PDO tartinabilă 100gr este în întregime lucrată manual (tăierea cașului, plasarea în matrițe etc.), cu cheag de casă și îmbătrânită în butoaie;
- feta tartinabilă este mult mai greu de produs și puțin cunoscută în afara Greciei,deși gustul dezăvârșit o recomandă;
- este mai blândă, mai cremoasă și mult mai moale în textură și absolut delicioasă;
- poate fi folosit în toate aceleași moduri – în salate, în gătit, întinsă pe pâine prăjită
- sau ca garnitură cu ulei masline și oregano;
- brânza și lactatele Kostarelos reunesc dragostea pentru ingredientele pure, respectul pentru calitate și pasiunea în crearea de arome unice;
- laptele premium folosit este cel mai important ingredient din brânza noastră, oferind un gust unic;
- folosind exclusiv lapte proaspăt grecesc de capră și oaie, acesta provine din turme mici alese de animale cu rasă liberă, pășunat în anumite zone din sudul Euboeei și al Greciei continentale, oferind cantități mici de lapte, dar de o calitate mai bună, acest lucru fiind confirmat și de gustul brânzeturilor și lactatelor;
- procesul de producție combină în mod ideal tehnicile tradiționale cu cerințele de astăzi;
- rămânem fideli procesului tradițional de maturizare și autenticității gustului, evoluând astfel și păstrând tradiția;
- poate fi folosită în salate, paste sau ca desert pe bază de brânză, înlocuind cu succes crema de brânză din cheesecake;
- sinonimă cu Grecia, Feta moale a devenit un element de bază în culturile culinare din întreaga lume – atât gătită, cât și proaspătă aromele sunt impregnate în mare parte de amestecul acestora, rezultând o textură și un gust care variază în funcție de regiune;
- Ingrediente: lapte pasteurizat de oaie min. 70% și de capră max. 30%;
- Declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 1366kj/330 Kcal, grăsimi 28g din care acizi grași saturați 17g, glucide 1,4 gr din care zaharuri 1,4g, proteine 18g, sare 2,9g.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.