Dulceață de măsline 230 gr

Nu este în stoc
DL007

53,90 lei

Dulceață de măsline Grelia 230 gr – delicatesă grecească autentică, produsă în insula Creta.

Stoc epuizat

Descriere

Dulceață de măsline 230 gr

  • o delicatesă grecească unică, din Creta, care un gust particular ce combină cu succes măsline verzi, sirop de zahăr și scorțișoară;
  • o combinație dulce și sărat care merge servită ca atare, pe platourile de brânzeturi învechite sau cu pateuri din carne;
  • produs realizat după o rețetă tradițională cretană;
  • un desert inedit, capabil sa impresioneze orice pasionat de delicatese exotice;
  • se poate servi ca atare sau pe un platou de brânzeturi învechite;
  • ingrediente: măsline minim 42%, zahăr, glucoză, apă, acid sorbic, scorțișoară.

 

Informații suplimentare

Greutate 0.400 kg
De post

Da

Vegetarian

Da

Produs BIO

Da

Culturi locale

Da

Healthy

Da

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dulceață de măsline 230 gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Compania Grelia Gold din Creta, activează în piața delicateselor cretane de o lungă perioadă de timp, îmbinând tradiția și inovația în dieta mediteraneană pentru a obține produse unice de calitate superioară.
Tineri, muncitori și ambițioși au reușit să promoveze produsele cretane în toate colțurile lumii, aducând produse originale cretane în casele iubitorilor de delicatese grecești.
Îmbinând tradiția cretană cu tehnologia, rețetele specifice insulei Creta cu rețetele inovative ale chefilor moderni, au pus pe piață produse inovative ce păstrează însă caracterul tipic al acestei insule binecuvântate.

Creta este cea mai mare și cea mai populată insulă grecească. Cunoscută ca fiind centrul civilizației mionice, cea mai veche civilizație europeană, Creta este un paradis pe pământ, bucurându-se de o climă temperat mediteraneeană și de un peisaj ce îmbină marea albastră și munții stâncoși. Cel mai important, însă, pentru gurmanzi este faptul că frumoasa insulă este locul de naștere al faimoasei diete cretane.
Dieta cretană a fost popularizată de profesorul Ancel Keyes, în urma studiului său numit Seven Countries Study (Studiul celor șapte țări) de la începutul anilor ‘60. Studiul exhaustiv a fost făcut pe oameni cu vârste cuprinse între 30 și 60 de ani din Creta și Corfu, cât și din alte 6 țări printre care Italia și Japonia. În 1990, 30 de ani mai târziu, majoritatea participanților din toate celelalte țări și regiuni nu se mai aflau, din păcate, printre noi. În Creta, în schimb, peste 50% din participanți erau încă în viață. Creta, un adevărat paradis pe pământ.

Produs BIO BIO
Culturi Locale
Healthy Food
Produs de post
Produs vegetarian Vegetarian