Descriere
Ciuperci uscate Chanterelles 30gr
- ciuperci uscate în mod natural, nu în cuptoare sau prin alte metode accelerate de uscare;
- ciupercile chanterelles cresc în păduri pe sub fagi sau stejari, în păduri de conifere, pe mușchi, printre tufele de afine, zmeură sau mure, din mai până în octombrie – noiembrie;
- proaspătă are un gust de caise și de aceea poate fi consumată și ca atare, fără a fi gătită;
- are un conținut ridicat de vitamina C și D precum și de potasiu;
- ideale pentru risotto, omlete, salate;
- acest sortiment de legume uscate sunt un aliment deosebit deoarece are continutul scăzut de calorii;
- ciupercile uscate sunt o sursă bogată de multe substanțe nutritive inclusiv vitamina B, vitamina D, cupru, minerale;
- o mâncare sănătoasă , precum ciupercile uscate , pot fi folosite la supe , ciorbe , garnituri , absolut orice fărăî frica de a pierde calitățiile ciupercilor sau gustul lor;
- de obicei, ciupercile uscate se folosesc în combinație cu alte tipuri de ciuperci, mai puțin aromate, cum sunt champignon;
- asta pentru ca gustul lor este puternic și pătrunzător;
- ciupercile conțin amidon care, odată ajuns în sistemul digestiv, este transformat în hrană pentru bacteriile din colon, ajutând la menținerea unui intestin sănătos;
- se poate înlocui carnea cu ciupercile, deoarece acestea au puține calorii și o mare varietate de vitamine și minerale: seleniu, cupru, vitaminele B2, B3, vitamina D;
- un compus important al ciupercilor este amidonul rezistent, adică un tip de zahăr care, asemenea fibrelor alimentare, nu este distrus în timpul digestiei și astfel ajunge intact în colon;
- ingrediente: ciuperci uscate Cantharellus cibarius;
- declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 269kcal/1120kj, grăsimi totale 5,7g din care acizi grași saturați 1,2g, mono saturate 1,10g, poli saturate 3,4g, glucide 18,0g din care zaharuri <0,1g, fibre 35g, proteine 19g, sare 0,05g.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.