Ciocolată Crăciun cu cremă de zahăr

Nu este în stoc
ls038_1

15,90 lei

Acest produs poate fi achiziționat doar din magazinul nostru fizic.

Ciocolată Crăciun cu cremă de zahăr 100gr , fericirea înseamnă să împărtășești ciocolata cu persoana ta preferată.

Stoc epuizat

Descriere

Ciocolată Crăciun cu cremă de zahăr 100gr

  • Ciocolată Crăciun cu cremă de zahăr 100gr , fericirea înseamnă să împărtășești ciocolata cu persoana ta preferată.
  • Toate acestea se întâmplă în instalațiile moderne, cu tehnologie de ultimă oră și control al calității, rezultând în producția a peste 150 de creații diferite de ciocolată. În acest spațiu suntem inspirați și creăm noi arome, îmbinând imaginația, calitatea și anii de experiență. Printre altele, „protagoniștii” noștri includ ciocolată, praline, bunătăți învelite, ciocolată făcută manual, botez și bunătăți de nuntă, ciocolată de unică origine, batoane de ciocolată și ciocolată fără zahăr.
  • Ciocolata poate fi ușor conservată — până la un an — având în vedere condițiile corespunzătoare. Aceasta include depozitarea într-un mediu inodor, deoarece ciocolata absoarbe mirosurile ca un magnet. Condițiile de umiditate controlate sunt necesare deoarece, atunci când umiditatea se depune pe suprafața ciocolatei, aceasta îi modifică aspectul. Temperatura trebuie să fie stabilă și de până la 20 °C. Temperaturile mai ridicate aduc grăsimea de ciocolată la suprafață care, atunci când este înghețată, formează pete albe
  • Și, deși nu-i modifică gustul sau calitatea, îi distrug aspectul. Temperatura de conservare sugerată pentru tratamentele învelite cu semnul special este de 7-8 °C într-un refregerator, în timp ce pralinele sunt cel mai bine conservate la 18 ° C în afișaje speciale de ciocolată.
  • Ciocolata are o complexă funcție social-simbolică (valorizatoare social, terapeutică, decorativă), dar și funcție nutritivă notorie (o tabletă de ciocolată de 100 g asigură peste un sfert din energia zilnică necesară unui adult), deși sunt puțini cei care își asigură hrana din consumul de ciocolată. Așa cum este consumată (în general în stare solidă) în Europa acum, și de peste un secol, ciocolata are statutul unui desert, al unui dulce deosebit, chiar dacă este evidentă tendința de a lărgi formele de consum prin adăugarea sa în gustările de la începutul zilei și în rețetele multor produse consumate peste zi. Din motive de protejare a sănătății față de riscul insomniilor, este bine că mai toți consumatorii se abțin de la consumul de ciocolată către sfârșitul zilei. În afara consumului în stare solidă, ciocolata s-a consumat în vechime, și continuă să se mai consume, și în stare lichidă, rece sau caldă (chiar fierbinte).

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ciocolată Crăciun cu cremă de zahăr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *