Descriere
Ciocolată artizanală BIO cu lapte și fulgi de cacao, fără gluten 90 gr
- un studiu, realizat pe o durată de 12 ani pe 21.000 de persoane, a demonstrat faptul că, în ciuda credinței că ciocolata cu lapte nu era considerată o gustare sănătoasă și era de preferat să o consumi pe cea neagră, consumul de ciocolată cu lapte este benefic atâta vreme cât nu o consumi în cantități exagerate;
- consumul de ciocolată cu lapte reduce riscul de a suferi un infarct sau de a interveni alte probleme cardiovasculare;
- ciocolata este bogată în minerale precum magneziu, fosfor, potasiu dar şi în fier sau vitamine, mai ales cele din grupul B
- ciocolata face parte din topul alimentelor tinereței datorită antioxidaţilor din cacao și astfel ajută la menținerea unui corp tânăr și dinamic;
- consumul ciocolatei stimulează hipotalamusul, inducând o senzație plăcută, cu efect asupra nivelului serotoninei sau hormonul fericirii;
- ingrediente: masă de cacao*, zahăr de trestie*, lapte praf *, unt de cacao*, emulgator: lecitină de soia, extract de vanilie*, fulgi de cacao raw* 8%, cacao solidă 32% min – poate să conțină urme de oleaginoase organice – fără gluten;
- informații nutriționale la 100g: energie 561,9kal/2357kj, carbohidrați 48,2g din care zahăr 45,8g, proteine 9,5g, grăsimi 36,2g din care saturate 21,7g, fibre 2,3g, sare 0,25g.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.