Ciocolată caldă cu căpșuni 500 gr

Nu este în stoc
CB010

65,50 lei

Ciocolată caldă cu aromă de căpșuni 500 gr – ciocolată de băut cu căpșuni aromate – gust deosebit de aromat, consistență cremoasă.

Stoc epuizat

Descriere

Ciocolată caldă cu căpșuni 500 gr

  • puține combinații sunt mai reușite ca ciocolata și căpșuni;
  • vă oferim această combinație de succes sub forma de pudră pentru ciocolată caldă, ea reprezentând o băutură de răsfăț pentru orice pasionat sau pasionată de ciocolată;
  • instrucțiuni de preparare la cald: adăugați într-o cană 35 gr – 45 gr de pudră la 200 ml de lapte cald într-o cană – amestecați bine până obțineți un amestec de consistența unei smântâni;
  • instrucțiuni de preparare la rece: adaugați într-un pahar 35 gr – 45 gr de pudră la 150 ml de lapte semi-degresat cu 250 gr gheață – amestecați folosind un blender sau shaker timp de 20 de secunde;
  • ingrediente: cacao, zahăr, stabilizator E 412, arome artificiale – nu conține conservanți;
  • informații nutriționale la 100 gr: energie 434 kcal/815 kj, proteine 2g, carbohidrați 89g din care glucide 75g, grăsimi 8g din care saturate <1 g, umezeală 1 %, cacao pudră minim 35 %.

Informații suplimentare

Greutate 0.550 kg
Culturi locale

Da

Healthy

Da

Natural 100%

Da

De post

Da

Zahar

Alb

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ciocolată caldă cu căpșuni 500 gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GT Company este unul din cei mai mari producători de cafea și ciocolate calde, având sub aripa lor numeroase brand-uri apreciate atât local cât și internațional. Dintre acestea merită menționate Tonino Lamborghini Espresso, espresso-ul oficial al faimosului producător de mașini sport, și Anatoli, una din cele mai populare mărci de cafea din Grecia.

Salonic este al doilea cel mai mare oraș din Grecia și capitala culturală a acesteia. Jucând un rol important în regiune încă din antichitate, acesta este renumit pentru varietatea arhitecturii sale, viața culturala vibrantă și, nu în ultimul rând, bucătăria sa.
Bucătăria greco-macedoneană s-a născut aici, orașul fiind un punct de intersecție a 3 mari imperii, și atrăgând locuitori de culturi variante. Pe lângă preparate tradiționale, cum ar fi bougatsa sau meze, Salonic este cunoscut ca fiind orașul în care s-a născut frappe-ul.

Culturi Locale
Healthy Food
100% Natural
Produs de post