Descriere
Ciocolată artizanală BIO cu lapte și nucă de cocos, fără gluten 90 gr
- delicioasă ciocolată fină cu lapte și bucăți crocante de nucă de cocos aromate, ce oferă un gust exotic;
- consumul de ciocolată cu lapte reduce riscul de a suferi un infarct sau de a interveni alte probleme cardiovasculare;
- ciocolata conține magneziu, un mineral esențial pentru sănătatea creierului, astfel că este suficient să consumi 2-3 pătrățele de ciocolată pe zi pentru a te concentra mai bine și a avea energie;
- ciocolata este bogată în lipide și glucide și nu ar trebui interzisă din alimentație, iar asta pentru că aduce numeroase vitamine și antioxidanți dar și stimulează sistemul nervos și moralul;
- ciocolata este bogată în minerale precum magneziu, fosfor, potasiu dar şi în fier sau vitamine, mai ales cele din grupul B. Asociată cu o alimentație variată, ciocolata favorizează, de asemenea, menținerea echilibrului alimentar;
- ciocolata face parte din topul alimentelor tinereței datorită antioxidaţilor din cacao care ajută la menținerea unui corp tânăr și dinamic;
- cocosul este bogata în potasiu, calciu, magneziu, fosfor și sodiu;
- cocosul conține enzime bioactive, ce îmbunătățesc digestia ajutând la eliminarea toxinelor, ajută la scăderea riscului de boli cardiovasculare, la reglarea metabolismului, protejează ficatul și bila și ajută la refacerea organismului;
- ingrediente: trestie de zahăr*, lapte praf*, unt de cacao*, nucă de cocos* 20%, lecitină de soia, extract de vanilie*, cacao minim 32%. (* din agricultura ecologică) – fără gluten;
- informații nutriționale la 100 g: energie 577.5kcal, grăsimi 42.3g din care saturate 25.3g, carbohidrați 36.8g din care zaharuri 26.4g, fibre alimentare 9.6gr, proteine 9.6g, sare 0.1g;
Recenzii
Nu există recenzii până acum.