Ciocolată artizanală BIO cu lapte și caju, fără gluten 90 gr

În stoc
TB115

16,90 lei

Ciocolată artizanală BIO cu lapte și caju, fără gluten 90 gr – gust catifelat, intens și crocant

13 în stoc

Vrei sa te sunam?

Descriere

Ciocolată artizanală BIO cu lapte și caju, fără gluten 90 gr

  • ciocolata este una dintre cele mai bune surse de magneziu, un mineral esențial pentru sănătatea creierului, astfel că este suficient să consumi 2-3 pătrățele de ciocolată pe zi pentru a te concentra mai bine și a avea energie;
  • ciocolata este bogată în lipide și glucide și nu ar trebui interzisă din alimentație, iar asta pentru că aduce numeroase vitamine și antioxidanți dar și  stimulează sistemul nervos și moralul;
  • consumul de ciocolată cu lapte reduce riscul de a suferi un infarct sau de a interveni alte probleme cardiovasculare;
  • ciocolata este bogată în minerale precum magneziu, fosfor, potasiu dar şi în fier sau vitamine, mai ales cele din grupul B;
  • consumul ciocolatei stimulează hipotalamusul, inducând o senzație plăcută, cu efect asupra nivelului serotoninei sau hormonul fericirii;
  • indiferent de starea pe care o ai, ciocolata albă este remediul care te va binedispune;
  • ingrediente: masă de cacao*, zahăr de trestie*, lapte praf *, unt de cacao*, emulgator: lecitină de soia, extract de vanilie*, caju 15%, cacao solidă 32% min – poate să conțină urme de alune organice și produse cotidiene organice – fără gluten;
  • informații nutriționale la 100g: energie 556,3kal/2314kj, carbohidrați 50,1g din care zahăr 44,7g, proteine 7,6g, grăsimi 36,8g din care saturate 19,9g, fibre 2,2g, sare 0,25g.

Informații suplimentare

Greutate 0.100 kg
Ambalaj

Cutie carton

Cantitate

90g

Producator

Alexandros

Produs BIO

Da

Regiune

Attica

Culturi locale

Da

Fara gluten

Da

Healthy

Da

Natural 100%

Da

Gust
Nemodificat genetic

Da

Zahar

Brun

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ciocolată artizanală BIO cu lapte și caju, fără gluten 90 gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărind o specializare a educației sale culinare în domeniul confecționării ciocolatei și al gastronomiei de înalt rafinament în Franța și Italia, Alexandros Dimitriou a revenit în Grecia cu o viziune extinsă asupra complexității de gusturi și arome ale ciocolatei, înființând o ciocolaterie în anul 1999.
Astăzi Alexandros Hand Made Chocolate este o companie grecească într-o mare expansiune, ce produce ciocolată fină, de calitate superioară.
Compania investește constant în educație și în căutarea materiei prime raw de calitate excepțională.
Cea mai mare dorință a maestrului ciocolatier a fost aceea de a obține o ciocolată fină și de a perfecționa și îmbunătăți rețete unice și originale, cu ingrediente rafinate și o varietate excelentă de cacao, culeasă manual din diverse zone al lumii.
Rezultatul – o ciocolată excelentă apreciată la nivel internațional care a lărgit orizontul iubitorilor de ciocolată.

Compania este localizată în Kifissia, o suburbie luxoasă la nordul Atenei, una din suburbiile nordice cele mai scumpe din Atena.
Kifisia se află în centrul Attica, la capătul vestic al Penteli. Micul râu Kifisos formează granița de vest a municipiului. Kifisia este situata la 12 km nord-est de centrul orașului Atena.
Încă din antichitate „Cephisia” a fost o suburbie a Atenei, locul preferat de retragere al artiștilor, filozofilor, scriitorilor și aristocraților. A fost și locul în care Herodot oferea lecții de filozofie tinerilor săi studenți. Rămășițele monumentului funerar al familiei lui Herodot sunt păstrate și acum în centrul suburbiei, în Piața Platonas.

Produs BIO BIO
Culturi Locale
Fara Gluten
Healthy Food
100% Natural
Nemodificat Genetic