Descriere
Ciocolată artizanală BIO cu lapte și caju, fără gluten 90 gr
- ciocolata este una dintre cele mai bune surse de magneziu, un mineral esențial pentru sănătatea creierului, astfel că este suficient să consumi 2-3 pătrățele de ciocolată pe zi pentru a te concentra mai bine și a avea energie;
- ciocolata este bogată în lipide și glucide și nu ar trebui interzisă din alimentație, iar asta pentru că aduce numeroase vitamine și antioxidanți dar și stimulează sistemul nervos și moralul;
- consumul de ciocolată cu lapte reduce riscul de a suferi un infarct sau de a interveni alte probleme cardiovasculare;
- ciocolata este bogată în minerale precum magneziu, fosfor, potasiu dar şi în fier sau vitamine, mai ales cele din grupul B;
- consumul ciocolatei stimulează hipotalamusul, inducând o senzație plăcută, cu efect asupra nivelului serotoninei sau hormonul fericirii;
- indiferent de starea pe care o ai, ciocolata albă este remediul care te va binedispune;
- ingrediente: masă de cacao*, zahăr de trestie*, lapte praf *, unt de cacao*, emulgator: lecitină de soia, extract de vanilie*, caju 15%, cacao solidă 32% min – poate să conțină urme de alune organice și produse cotidiene organice – fără gluten;
- informații nutriționale la 100g: energie 556,3kal/2314kj, carbohidrați 50,1g din care zahăr 44,7g, proteine 7,6g, grăsimi 36,8g din care saturate 19,9g, fibre 2,2g, sare 0,25g.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.