Ciocolată artizanală BIO albă cu vanilie din Madagascar, fără gluten 90 gr

Nu este în stoc
TB118

15,90 lei

Ciocolată artizanală BIO albă cu vanilie din Madagascar, fără gluten 90 gr – 100% naturală, cremoasă și sănătoasă.

Stoc epuizat

Descriere

Ciocolată artizanală BIO albă cu vanilie din Madagascar, fără gluten 90 gr

  • această tabletă îți oferă gustul clasic al unei ciocolatei albe cremoase, preparată cu ingrediente 100% naturale;
  • ciocolata este un desert savuros ce nu face rău danturii micuțului tău deoarece se dizolvă rapid și nu rămân resturi în dantură;
  • dezechilibrul alimentar pot fi periculos pentru corpul tău, astfel că pentru a le preveni, mănâncă zilnic un pătrat de ciocolată albă, care îți va stimula sistemul digestiv;
  • cultura populară romantică a atribuit ciocolatei proprietăți afrodiziace puternice, adeseori fiind asociate plăceri senzuale provocate de consumul acesteia;
  • consumul ciocolatei stimulează hipotalamusul, inducând o senzație plăcută, cu efect asupra nivelului serotoninei sau hormonul fericirii;
  • indiferent de starea pe care o ai, ciocolata albă este remediul care te va binedispune;
  • ingrediente: lapte praf*, zahăr de trestie*, unt de cacao*, emulgator: lecitină de soia, extract de vanilie *, vanilie pudră din Madagascar* – poate să conțină urme de oleaginoase organice – fără Gluten – (*din agricultura organică);
  • informații nutriționale la 100g: energie 580kal/2432kj, carbohidrați 51g din care zahăr 51g, proteine 7,9g, grăsimi 38,3g din care saturate 22,9g, fibre 0,1g, sare 0,00g.

Informații suplimentare

Greutate 0.100 kg
Ambalaj

Cutie carton

Cantitate

90g

Producator

Alexandros

Produs BIO

Da

Regiune

Attica

Culturi locale

Da

Healthy

Da

Natural 100%

Da

Gust
Nemodificat genetic

Da

Zahar

Brun

Fara gluten

Da

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ciocolată artizanală BIO albă cu vanilie din Madagascar, fără gluten 90 gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărind o specializare a educației sale culinare în domeniul confecționării ciocolatei și al gastronomiei de înalt rafinament în Franța și Italia, Alexandros Dimitriou a revenit în Grecia cu o viziune extinsă asupra complexității de gusturi și arome ale ciocolatei, înființând o ciocolaterie în anul 1999.
Astăzi Alexandros Hand Made Chocolate este o companie grecească într-o mare expansiune, ce produce ciocolată fină, de calitate superioară.
Compania investește constant în educație și în căutarea materiei prime raw de calitate excepțională.
Cea mai mare dorință a maestrului ciocolatier a fost aceea de a obține o ciocolată fină și de a perfecționa și îmbunătăți rețete unice și originale, cu ingrediente rafinate și o varietate excelentă de cacao, culeasă manual din diverse zone al lumii.
Rezultatul – o ciocolată excelentă apreciată la nivel internațional care a lărgit orizontul iubitorilor de ciocolată.

Compania este localizată în Kifissia, o suburbie luxoasă la nordul Atenei, una din suburbiile nordice cele mai scumpe din Atena.
Kifisia se află în centrul Attica, la capătul vestic al Penteli. Micul râu Kifisos formează granița de vest a municipiului. Kifisia este situata la 12 km nord-est de centrul orașului Atena.
Încă din antichitate „Cephisia” a fost o suburbie a Atenei, locul preferat de retragere al artiștilor, filozofilor, scriitorilor și aristocraților. A fost și locul în care Herodot oferea lecții de filozofie tinerilor săi studenți. Rămășițele monumentului funerar al familiei lui Herodot sunt păstrate și acum în centrul suburbiei, în Piața Platonas.

Produs BIO BIO
Culturi Locale
Fara Gluten
Healthy Food
100% Natural
Nemodificat Genetic