Descriere
Ciocolată albă cu fistic și lămâie 100 gr
- ciocolată albă artizanală, preparată de mână, cu lămâie în compoziție;
- ciocolată artizanală realizată cu unt cacao de calitate superioară, într-unul dintre cele mai vechi și apreciate laboratoare de ciocolată din Salonic;
- ciocolată albă cu lămâie îmbină arta cu specialitățile de ciocolată, fiecare tabletă fiind unică prin design;
- în afara aspectului unic și deosebit, ciocolata este fină, câștigătoare a concursurilor internaționale de profil, inclusiv în competițiile cu cele mai faimoase case de ciocolată din lume;
- untul de cacao pe care îl conține ciocolata albă are în compoziție o serie de flavonoide care datorită proprietăților antioxidante conduc la îmbunătățirea sănătății cardiovasculare;
- untul de cacao conține mangan, cupru, fier, magneziu, fibre și fosfor;
- ciocolata este bogată în minerale precum magneziu, fosfor, potasiu dar și în fier sau vitamine, mai ales cele din grupul B;
- un consum de ciocolata alba în cantitati limitate, poate sa ajute la reglarea grasimii din corpul uman si ajuta de asemenea prin a reduce nivelul colesterolului;
- untul de cacao mai poartă numele de ulei de theobrama,iar arborele de cacao, cel din a cărui boabe se obține untul, poartă denumirea științifică de theobrama cacao și crește în pădurile tropicale din America de Sud;
- dacă te-ai întrebat vreodată din ce este făcut untul de cacao pur, răspunsul e foarte simplu: din boabele de cacao ale arborelui cu același nume;
- untul de cacao este comestibil, fiind utilizat pentru pregătirea multor deserturi raw vegane și nu numai, pentru că are și o largă utilizare în cosmetică, mai ales cea home-made și self-made, în creme simple care se prepară rapid din una-două ingrediente;
- informații nutriționale la 100gr: energie 2346kj/561kcal, grăsimi 34,7g din care saturate 18.7g, carbohidrați 55.8g din care zaharuri 53.5g, proteine 6.4g, fibre 1.0g, sare 0,0g.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.