Ciocolată artizanală BIO albă cu mango și nucă de cocos, fără gluten 90 gr

Nu este în stoc
TB106

18,90 lei

Ciocolată artizanală BIO albă cu mango și nucă de cocos, fără gluten 90 gr –  o călătorie exotică a simțurilor!

Stoc epuizat

Descriere

Ciocolată artizanală BIO albă cu mango și nucă de cocos, fără gluten 90 gr

  • ciocolata albă păstrează beneficiile untului de cacao astfel că are un conținut ridicat de dopamină, care funcționează exact ca un anestezic asupra creierului astfel că te ajută să dormi mai bine;
  • untul de cacao pe care îl conține ciocolata albă are în compoziție o serie de antioxidanți care conduc la îmbunătățirea sănătății cardiovasculare;
  • untul de cacao conține mangan, cupru, fier, magneziu, fibre și fosfor;
  • grăsimile prezente în untul de cacao au o influenţă benefică asupra colesterolului, crescând nivelul colesterolului bun;
  • untul de cacao conține un nivel de antioxidanți de trei ori mai ridicat decât vinul, iar conținutul ridicat de fenoli are un efect esențial în reducerea riscurilor asociate bolilor de inimă;
  • mango este numit ”fructul fericirii” datorită numeroaselor vitamine pe carele conține, dar și datorită cantității de magneziu, ce scade nivelul stresului;
  • mango este un super-fruct ce conține multă vitamina E, vitaminele C, B6, K și multe minerale precum potasiu, magneziu,seleniu, fosfor, zinc și fier, mulți aminoacizi și numeroși antioxidanți;
  • ingrediente: trestie de zahăr*, unt de cacao*, lapte praf*, nucă de cocos*, bucăți de mango*, lecitină de soia, extract de vanilie*, pudră vanilie din Madagascar * (* din agricultura ecologică) – poate conține urme de nuci organice – fără gluten;
  • informații nutriționale la 100g: energie  580kcal, grăsimi  38.3g din care saturate  22.9g, carbohidrați 51g din care zaharuri 51g, fibre alimentare 0.1g, proteine 7.9g, sare 0.0g.

Informații suplimentare

Greutate 0.100 kg
Dimensiuni 11 × 1 × 11 cm
Ambalaj

Cutie carton

Cantitate

90 gr

Fara gluten

Da

Natural 100%

Da

Producator

Alexandros

Produs BIO

Da

Zahar

Brun

Culturi locale

Da

Healthy

Da

Gust
Regiune

Attica

Nemodificat genetic

Da

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ciocolată artizanală BIO albă cu mango și nucă de cocos, fără gluten 90 gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărind o specializare a educației sale culinare în domeniul confecționării ciocolatei și al gastronomiei de înalt rafinament în Franța și Italia, Alexandros Dimitriou a revenit în Grecia cu o viziune extinsă asupra complexității de gusturi și arome ale ciocolatei, înființând o ciocolaterie în anul 1999.
Astăzi Alexandros Hand Made Chocolate este o companie grecească într-o mare expansiune, ce produce ciocolată fină, de calitate superioară.
Compania investește constant în educație și în căutarea materiei prime raw de calitate excepțională.
Cea mai mare dorință a maestrului ciocolatier a fost aceea de a obține o ciocolată fină și de a perfecționa și îmbunătăți rețete unice și originale, cu ingrediente rafinate și o varietate excelentă de cacao, culeasă manual din diverse zone al lumii.
Rezultatul – o ciocolată excelentă apreciată la nivel internațional care a lărgit orizontul iubitorilor de ciocolată.

Compania este localizată în Kifissia, o suburbie luxoasă la nordul Atenei, una din suburbiile nordice cele mai scumpe din Atena.
Kifisia se află în centrul Attica, la capătul vestic al Penteli. Micul râu Kifisos formează granița de vest a municipiului. Kifisia este situata la 12 km nord-est de centrul orașului Atena.
Încă din antichitate „Cephisia” a fost o suburbie a Atenei, locul preferat de retragere al artiștilor, filozofilor, scriitorilor și aristocraților. A fost și locul în care Herodot oferea lecții de filozofie tinerilor săi studenți. Rămășițele monumentului funerar al familiei lui Herodot sunt păstrate și acum în centrul suburbiei, în Piața Platonas.

Produs BIO BIO
Culturi Locale
Fara Gluten
Healthy Food
100% Natural
Nemodificat Genetic