Ciocolată artizanală BIO albă cu căpșuni și iaurt, fără gluten 90 gr

Nu este în stoc
TB105

19,90 lei

Ciocolată artizanală BIO albă cu căpșuni și iaurt, fără gluten 90 gr – căpşunile aromate și crocante în combinație cu textura catifelată a iaurtulu sunt o pereche perfect echilibrată pentru o ciocolată delicioasă și cremoasă!

Stoc epuizat

Descriere

Ciocolată artizanală BIO albă cu căpșuni și iaurt, fără gluten 90 gr

  • nu conține masă de cacao de aceea este indicat a fi folosită și de copii;
  • conține unt de cacao 100% organic şi nici un fel de alte grăsimi sau uleiuri;
  • iaurtul grecesc din compoziție oferă un gust răcoros, iar căpşunile aduc parfumul și savoarea primăverii;
  • ciocolata este un desert savuros ce nu face rău danturii micuțului tău deoarece se dizolvă rapid și nu rămân resturi în dantură;
  •  componența ciocolatei stimulează hipotalamusul, inducând o senzație plăcută, cu efect asupra nivelului serotoninei sau hormonul fericirii;
  • indiferent de starea pe care o ai, ciocolata albă este remediul care te va binedispune. Dacă te îngrijorează ceva sau ziua ta nu e aşa cum ţi-ai dori, mănâncă o bucățică de ciocolată albă, iar starea ta se va schimba imediat;
  • ingrediente: trestie de zahar*, unt de cacao*, lapte praf*, iaurt praf*, căpșuni organice*, lecitină de soia, extract de vanilie*, pudră vanilie din Madagascar *. (*din agricultura ecologică) – poate conține urme de nuci organice – fără gluten;
  • informații nutriționale la 100g: energie  583kcal, grăsimi 38.1g din care saturate 222.9g, carbohidrați 51g din care zaharuri 51g, fibre alimentare 0.1g, proteine 7.8g, sare 1g.

Informații suplimentare

Greutate 0.100 kg
Dimensiuni 11 × 1 × 11 cm
Ambalaj

Cutie carton

Cantitate

90 gr

Fara gluten

Da

Natural 100%

Da

Producator

Alexandros

Produs BIO

Da

Zahar

Brun

Culturi locale

Da

Healthy

Da

Gust
Regiune

Attica

Nemodificat genetic

Da

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ciocolată artizanală BIO albă cu căpșuni și iaurt, fără gluten 90 gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărind o specializare a educației sale culinare în domeniul confecționării ciocolatei și al gastronomiei de înalt rafinament în Franța și Italia, Alexandros Dimitriou a revenit în Grecia cu o viziune extinsă asupra complexității de gusturi și arome ale ciocolatei, înființând o ciocolaterie în anul 1999.
Astăzi Alexandros Hand Made Chocolate este o companie grecească într-o mare expansiune, ce produce ciocolată fină, de calitate superioară.
Compania investește constant în educație și în căutarea materiei prime raw de calitate excepțională.
Cea mai mare dorință a maestrului ciocolatier a fost aceea de a obține o ciocolată fină și de a perfecționa și îmbunătăți rețete unice și originale, cu ingrediente rafinate și o varietate excelentă de cacao, culeasă manual din diverse zone al lumii.
Rezultatul – o ciocolată excelentă apreciată la nivel internațional care a lărgit orizontul iubitorilor de ciocolată.

Compania este localizată în Kifissia, o suburbie luxoasă la nordul Atenei, una din suburbiile nordice cele mai scumpe din Atena.
Kifisia se află în centrul Attica, la capătul vestic al Penteli. Micul râu Kifisos formează granița de vest a municipiului. Kifisia este situata la 12 km nord-est de centrul orașului Atena.
Încă din antichitate „Cephisia” a fost o suburbie a Atenei, locul preferat de retragere al artiștilor, filozofilor, scriitorilor și aristocraților. A fost și locul în care Herodot oferea lecții de filozofie tinerilor săi studenți. Rămășițele monumentului funerar al familiei lui Herodot sunt păstrate și acum în centrul suburbiei, în Piața Platonas.

Produs BIO BIO
Culturi Locale
Fara Gluten
Healthy Food
100% Natural
Nemodificat Genetic