Ciocolată artizanală BIO albă cu vanilie din Madagascar și iaurt, fără gluten 90 gr

Nu este în stoc
TB119

16,90 lei

Ciocolată artizanală BIO albă cu vanilie din Madagascar și iaurt, fără gluten 90 gr – ciocolată artizanală organică, preparată manual folosind ingrediente bio.

Stoc epuizat

Descriere

Ciocolată artizanală BIO albă cu vanilie din Madagascar și iaurt, fără gluten 90 gr

  • untul de cacao pe care îl conține ciocolata albă are în compoziție o serie de antioxidanți care conduc la îmbunătățirea sănătății cardiovasculare;
  • untul de cacao conține mangan, cupru, fier, magneziu, fibre și fosfor;
  • grăsimile prezente în untul de cacao au o influenţă benefică asupra colesterolului, crescând nivelul colesterolului bun;
  • untul de cacao conține un nivel de antioxidanți de trei ori mai ridicat decât vinul, iar conținutul ridicat de fenoli are un efect esențial în reducerea riscurilor asociate bolilor de inimă;
  • consumul ciocolatei stimulează hipotalamusul, inducând o senzație plăcută, cu efect asupra nivelului serotoninei sau hormonul fericirii;
  • indiferent de starea pe care o ai, ciocolata albă este remediul care te va binedispune;
  • ingrediente: lapte praf*, zahăr de trestie*, unt de cacao*,iaurt pudră*8%, emulgator: lecitină de soia, extract de vanilie *, vanilie grunjoasă din Madagascar* (* din agricultura ecologică) – poate să conțină urme de oleaginoase organice – fără gluten;
  • informații nutriționale la 100g: energie 555,8kal/2331kj, carbohidrați 50,5g din care zahăr 50,5g, proteine 10,6g, grăsimi 34,6g din care saturate 20,7g, fibre 0,1g, sare 0,01g.

Informații suplimentare

Greutate 0.100 kg
Ambalaj

Cutie carton

Cantitate

90g

Fara gluten

Da

Producator

Alexandros

Produs BIO

Da

Regiune

Attica

Culturi locale

Da

Healthy

Da

Natural 100%

Da

Nemodificat genetic

Da

Zahar

Brun

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ciocolată artizanală BIO albă cu vanilie din Madagascar și iaurt, fără gluten 90 gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărind o specializare a educației sale culinare în domeniul confecționării ciocolatei și al gastronomiei de înalt rafinament în Franța și Italia, Alexandros Dimitriou a revenit în Grecia cu o viziune extinsă asupra complexității de gusturi și arome ale ciocolatei, înființând o ciocolaterie în anul 1999.
Astăzi Alexandros Hand Made Chocolate este o companie grecească într-o mare expansiune, ce produce ciocolată fină, de calitate superioară.
Compania investește constant în educație și în căutarea materiei prime raw de calitate excepțională.
Cea mai mare dorință a maestrului ciocolatier a fost aceea de a obține o ciocolată fină și de a perfecționa și îmbunătăți rețete unice și originale, cu ingrediente rafinate și o varietate excelentă de cacao, culeasă manual din diverse zone al lumii.
Rezultatul – o ciocolată excelentă apreciată la nivel internațional care a lărgit orizontul iubitorilor de ciocolată.

Compania este localizată în Kifissia, o suburbie luxoasă la nordul Atenei, una din suburbiile nordice cele mai scumpe din Atena.
Kifisia se află în centrul Attica, la capătul vestic al Penteli. Micul râu Kifisos formează granița de vest a municipiului. Kifisia este situata la 12 km nord-est de centrul orașului Atena.
Încă din antichitate „Cephisia” a fost o suburbie a Atenei, locul preferat de retragere al artiștilor, filozofilor, scriitorilor și aristocraților. A fost și locul în care Herodot oferea lecții de filozofie tinerilor săi studenți. Rămășițele monumentului funerar al familiei lui Herodot sunt păstrate și acum în centrul suburbiei, în Piața Platonas.

Produs BIO BIO
Culturi Locale
Fara Gluten
Healthy Food
100% Natural
Nemodificat Genetic