Caracatiță în oțet 150 gr

În stoc
PE006

37,90 lei

Acest produs poate fi ridicat din magazinul Greek Taste sau livrat expres în 120 min, prin telefon la 0723.160.560, doar în București - cost transport unic 35 lei.

Caracatiță în oțet 150 gr – gustul perfect, consistență ideală.

4 în stoc

Vrei sa te sunam?

Descriere

Caracatiță în oțet 150 gr

  • Caracatiță în oțet 150 gr produs din caracatiță proaspătă, fiartă și marinată în oțet după o rețetă tradițională;
  • realizată 100% din caracatiță proaspătă, fără conservanți, necongelată anterior preparării;
  • are un conținut redus de sare și este deja pregătit pentru servit;
  • se poate servi ca atare, dar și ingredient perfect pentru paste, risotto, sosuri și salate;
  • doctorii și nutriționiștii recomandă consumul săptămânal de fructe de mare grație acizilor grași sănătoși Omega-3 și Omega-6, care pot reduce semnificativ afecțiunile cardiovasculare;
  • dintre fructele de mare amintim creveții, care sunt nelipsiți din dietele de slăbit sănătoase, scoicile, calamarii, peștele sălbatic, crabii și chiar caracatițele;
  • în țările care au deschidere la mare și la ocean sunt consumate destul de des, dar în România sunt considerate delicatese, iar oamenii nu știu prea multe despre ele;
  • adevarul este că aduc beneficii însemnate pentru sănătate;
  • îmbunătățesc sistemul nervos – străinii sunt înnebuniti după caracatiță și o consumă în mod expres numai pentru acest aspect, asta însemnând memorie mai bună și putere de concentrare mai mare;
  • Carnea de caracatitață se poate lăuda cu proteine animale (30 grame), acizi grați sănătoși și alți nutrienți precum:
    • Vitamine (vitamine din complexul B-urilor, vitamina C, vitamina E, vitamina K);
    • Minerale (fier, zinc, calciu, magneziu, cupru, seleniu, niacină, fosfor și potasiu);
    • Calorii – 164;
    • Carbohidrați – 4.4 grame.
  • caracatița (Octopus) este un animal marin nevertebrat, ceea ce înseamnă că nu are oase în corp;
  • de asemenea, caracatița aparține unei subspecii de moluște numite cefalopode, care include și stridii, midii, scoici și calmar;
  • de asemenea, caracatița este un aliment popular în bucătăria mediteraneană;
  • cea mai mare problemă atunci când vine vorba de consumul de caracatiță (pe lângă aspectul ei) este faptul că necesită o anumită dexteritate în preparare, pentru a te putea bucura de gustul acesteia, dar și de beneficiile nutritive pe care le oferă;
  • Declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 321kcal, grăsimi 29,6g din care acizi grași saturați 7,8g, glucide 1,0g, fibre dietetice 0,5g proteine 12,9g, sare 1g

Informații suplimentare

Greutate 0.250 kg
Culturi locale

Da

Grasimi reduse

Da

Healthy

Da

Natural 100%

Da

De post

Da

Fara gluten

Da

Nemodificat genetic

Da

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Caracatiță în oțet 150 gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Din 1950, familia Vastardelis alias FanariFish este dedicată pescuitului în satul pescar Fanari, situat în nordul Mării Tracice.
De atunci a fost o mare tradiție și un bun meșteșug pentru membrii familiei Vastardelis să prepare pești afumați.
La începuturi, afumau peștele într-o cameră special concepută din casă, iar datorită metodei speciale și gustului bun al afumatelor din pește, preparatele lor s-au bucurat de un mare succes în regiune și treptat au ajuns cunoscute în toată Grecia.
Această metodă de afumare specială a fost dezvoltată de șeful familiei, Petros Vastardlis, care treptat a conceput ți o linie specială de afumare modernă integrată, creând astfel o gamă largă de pește afumat de înaltă calitate, folosind doar pește proaspăt, metode tradiționale, fără conservanți.

Komotini a existat ca o așezare încă din secolul al II-lea d.Hr. Acest lucru este confirmat de descoperirile arheologice din acea epocă dar și de o inscripție prezentă pe ruinele zidului bizantin din secolul al IV-lea, care sunt vizibile în diversele site-uri arehelogice din oraș, pe care scrie „Theodosiou Ktisma” = Clădirea lui Teodosie.
Se spune că așezarea este originară din secolul al V-lea.
Construit în partea de nord a câmpiei care poartă același nume, în prezenzent, Komotini este unul dintre principalele centre administrative, financiare și culturale din nord-estul Greciei și, de asemenea, un important centru agricol.
Prezența Universității Democritus face din Komotini casa a mii de studenți din toată lumea, iar acest lucru, combinat cu un amestec de elemente occidentale și orientale au făcut din aceasta o locație cosmopolită și o destinație turistică din ce în ce mai atractivă.

Culturi Locale
Fara Gluten
Grasimi Reduse
Healthy Food
100% Natural
Nemodificat Genetic
Produs de post