Descriere
Brânză Graviera lapte de capră 100gr
- Brânză Graviera lapte de capră 100gr este fabricată exclusiv din lapte de capră și are o aromă intensă și o textură untoasă;
- Se combină perfect în salate de legume unde puteți adaugă un oțet balsamic delicios;
- Brânza și lactatele reunesc dragostea pentru ingredientele pure, respectul pentru calitate și pasiunea în crearea de arome unice;
- Laptele premium folosit este cel mai important ingredient din brânza noastră, oferind un gust unic;
- brânza Graviera vine foarte aproape de feta ca cea mai populară brânză din Grecia;
- este o brânză tare, cu o culoare galbenă deschisă până la profundă, mici găuri neregulate, o coajă tare;
- în conformitate cu normele de protecție a denumirii de origine (DOP), graviera trebuie să conțină cel puțin 40 la sută grăsimi, cu un conținut de umiditate maximă de 38%. Acest lucru îi oferă un număr ridicat de calorii – aproximativ 110 pe o porție de 1 uncie;
- dar este și o sursă bună de calciu și proteine;
- Graviera, mai ales când este tânără, are gust dulce și de unt;
- laptele de capră adaugă o caracteristică specifică, care accentuează îmbătrânirea;
- Graviera poate fi păstrată într-un recipient etanș la frigider pentru cel puțin câteva săptămâni, dar înfășurați-l mai întâi în brânză de bumbac și aduceți-l la temperatura camerei înainte de servire;
- Graviera poate fi înghețată în siguranță, deși textura nu va fi aceeași atunci când o decongelați. Folosește-l în câteva luni dacă îl pui la congelator;
- Graviera dezvoltă în mod natural o coajă dură în timpul îmbătrânirii, similară cu cea găsită pe o pană de parmezan bun;
- Ingrediente: lapte pasteurizat de capră;
- Declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 1570Kj/379Kcal, grăsimi 32g din care acizi grași saturați 23g, glucide 0,7g din care zaharuri 0,7g, proteine 22g, sare 3,9g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.