Descriere
Brânză graviera învechită 12 luni 150gr
- Brânză graviera învechită 12 luni 150gr este produsă în Creta și conține în cea mai mare parte lapte de oaie și putin de capră din rasele selectate din Creta muntoasă;
- brânză dură din lapte de oaie și de capră cretan;
- face o combinație ideală cu pesmet cretan, măsline și ulei de măsline sau un vin alb;
- pasiunea noastră pentru produsele fine realizate de micii productori greci, ne-a determinat să explorăm combinații necunoscute de degustare și să creăm o marcă comercială a brânzei de calitate;
- în 2018 am început să călătorim în toată Grecia și am întâlnit mulți mici producători de produse din brânză;
- produsele de înaltă calitate sunt produse de micii producători din întreaga Grecia;
- toate produsele noastre sunt realizate manual cu rețete tradiționale unice de o calitate și un gust excepționale;
- Creta este cea mai mare și mai populată dintre insulele grecești, a 88-a cea mai mare insulă din lume și a cincea insulă ca mărime din Marea Mediterană, după Sicilia, Sardinia, Cipru și Corsica. Creta se odihnește la aproximativ 160 km (99 mi) sud de grecia continentală;
- Graviera din Creta este făcută din lapte de oaie, se maturizează timp de cel puțin cinci luni și are o aromă ușor dulce;
- graviera tradițional autentic grecească cu adaos de piper are un efect gustativ minunat care ridică palatul;
- o brânză versatilă, graviera poate fi tăiată, rasă, utilizată în feluri de mâncare sau servită în salate;
- acest sortiment poate cuceri pe oricine datorită texturii ferme și fine la atingere, dar și gustului ușor sărat;
- Ingrediente: lapte pasteurizat de oaie și capră (până la 10%), sare, culturi, cheag.;
- îndepărtați coaja de aprox. 5mm;
- Declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 455kal/1886kj, grăsimi 38g din care acizi grași saturați 26g, glucide 0,5g din care zaharuri ˂0,5g, proteine 28g, sare 1,3g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.