Descriere
Brânză Bio Kasseri PDO 250gr
- Brânza Bio Kasseri PDO 250gr este o brânză cu denumire de origine protejată (DOP) produsă exclusiv din lapte de oaie și capră grecesc selectat din rasele indigene de ovine și caprine din regiunea Sohos, urmând rețeta tradițională de familie, fără conservanți și aditivi;
- bucurați-vă de ea ca o brânză de masă, după ce o lăsați afară din frigider timp de o jumătate de oră pentru a-și elibera aromele concentrate, însoțind-o cu un pahar de vin, fructe și nuci;
- este o brânză de culoare galben pal, medie sau tare ca textură, făcută din lapte de oaie pasteurizat sau nepasteurizat și cel mult 20% lapte de capră;
- brânza kasseri poate fi, de asemenea, un ingredient extraordinat în plăcinte, peynirli, sufleuri și multe feluri de mâncare grecești, cum ar fi pastitsio etc;
- în plus, tăiat în coji, dă intensitate salatei Caesars;
- brânză Bio Kasseri este o brânză unică, cu gust intens, plin, extrem de aromat și gust caracteristic, care oferă o senzație plăcută multă vreme;
- kasseri este de consistență semi-dură spre tare, netedă;
- kasseri se face prin încălzirea laptelui la 36 °C (97 °F) și adăugarea unor cheaguri suficiente pentru ca un caș să se stabilească în 45 de minute;
- această brânză cu crustă albă concurează și cu o altă brânză grecească celebră, Feta;
- kasseri este preferat de cunoscătorii cărora le plac brânzeturile cu aromă completă, deosebită;
- o mușcătura de Kasseri iți va îmbogăți cerul gurii cu arome sărate incitante și miros înțepător. Dar interesant este faptul că foarte rapid lasă în urmă un gust dulce, care se datorează utilizării laptelui de oaie;
- brânză Bio Kasseri PDO 250gr este originară din Sohos, Salonic, un oraș muntos din comuna Lagadas;
- Declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 1538Kj/ 371Kcal, grăsimi 30g din care acizi grași saturați 20,3g, glucide 1,5g din care zaharuri <0.1g, proteine 23,7g, sare 2,6g.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.