Bară de ciocolată neagră 70% cu mix de nuci 100 gr

Nu este în stoc
CA015

29,40 lei

Bară de ciocolată neagră 70% cu mix de nuci Agapitos 100 gr – ciocolată artizanală produsă de una din cele mai vechi ciocolaterii din Grecia.

Stoc epuizat

Descriere

Bară de ciocolată neagră 70% cu mix de nuci Agapitos 100 gr

  • ciocolată neagră artizanală, preparată de mână, cu nuci asortate în compoziție.
  • ingrediente: ciocolată (cacao solidă 70%, zahăr, masă cacao, cacao pudră, unt de cacao, emulgator: lecitină de soia, aromă vanilie), nuci 20% (migdale, alune de pădure, nuci, caju, stafide sultana, coacăze stafide, merișor, fructe goji, semințe de floarea soarelui, semințe de dovleac). Poate să conțină urme de gluten, lapte, soia, nuci.
  • informații nutriționale: energie 557 Kal / 2332 Kj, carbohidrați 43,2 gr, zahăr 38,3 gr, grăsimi 38,7 gr, saturate 18,9 gr, proteine 9,1 gr, sare 0,6 gr. 

Informații suplimentare

Natural 100%

Da

Culturi locale

Da

Healthy

Da

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bară de ciocolată neagră 70% cu mix de nuci 100 gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sokolata Agapitos este una din cele mai renumite ciocolaterii și patiserii din Grecia, cu o tradiție de peste șase decenii în arta confecționării dulciurilor artizanale. Îmbinând ciocolata belgiană de cea mai mare calitate cu tradiții unice și inspirație, Agapitos oferă o gamă variată de produse artizanale de ciocolată, de la praline și trufe cu umpluturi delicate, până la sculpturi de ciocolată. Înființat în 1944 de Bunicul Agapitos, produsele Sokolata Agapitos sunt o adevărată experiență pentru orice iubitor de ciocolată.

Salonic este al doilea cel mai mare oraș din Grecia și capitala culturală a acesteia. Jucând un rol important în regiune încă din antichitate, acesta este renumit pentru varietatea arhitecturii sale, viața culturala vibrantă și, nu în ultimul rând, bucătăria sa.

Bucătăria greco-macedoneană s-a născut aici, orașul fiind un punct de intersecție a 3 mari imperii, și atrăgând locuitori de culturi variante. Pe lângă preparate tradiționale, cum ar fi bougatsa sau meze, Salonic este cunoscut ca fiind orașul în care s-a născut frappe-ul.

Culturi Locale
Healthy Food
100% Natural