Bară de ciocolată cu design ouă de Paște 100 gr

Nu este în stoc
CA038

23,80 lei

Bară de ciocolată cu design ouă de Paște Agapitos 100 gr – preparat artizanal în Salonic de atelierele Agapitos de ciocolatieri cu experiență.

Stoc epuizat

Descriere

Bară de ciocolată cu design ouă de Paște Agapitos 100 gr

  • ciocolată belgiană artizanală cu laitmotive de Paști, preparată de mână în atelierele Agapitos din Salonic. Un deliciu pascal pentru copii și nu numai.
  • ingrediente: ciocolată (zahăr, masă cacao, unt de cacao, lapte pudră integral, emulgator: lecitină de soia, aromă vanilin), colorant: cârmâz, curcumin, tartrazina, verdeață (green s), carmin indigo. Tartrazina poate avea efect advers asupra activității și atenției la copii. Poate să conțină urme de gluten, nuci și susan.
  • informații nutriționale: energie 553 Kal /2313 Kj, carbohidrați 50,4 gr din care zahăr 49,1 gr, grăsimi 36,3 gr, saturate 21,8 gr, proteine 6,2 gr, sare 0,16 gr, fibre 3,3 gr. 

Informații suplimentare

Culturi locale

Da

Healthy

Da

Natural 100%

Da

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bară de ciocolată cu design ouă de Paște 100 gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sokolata Agapitos este una din cele mai renumite ciocolaterii și patiserii din Grecia, cu o tradiție de peste șase decenii în arta confecționării dulciurilor artizanale. Îmbinând ciocolata belgiană de cea mai mare calitate cu tradiții unice și inspirație, Agapitos oferă o gamă variată de produse artizanale de ciocolată, de la praline și trufe cu umpluturi delicate, până la sculpturi de ciocolată. Înființat în 1944 de Bunicul Agapitos, produsele Sokolata Agapitos sunt o adevărată experiență pentru orice iubitor de ciocolată.

Salonic este al doilea cel mai mare oraș din Grecia și capitala culturală a acesteia. Jucând un rol important în regiune încă din antichitate, acesta este renumit pentru varietatea arhitecturii sale, viața culturala vibrantă și, nu în ultimul rând, bucătăria sa.

Bucătăria greco-macedoneană s-a născut aici, orașul fiind un punct de intersecție a 3 mari imperii, și atrăgând locuitori de culturi variante. Pe lângă preparate tradiționale, cum ar fi bougatsa sau meze, Salonic este cunoscut ca fiind orașul în care s-a născut frappe-ul.

Culturi Locale
Healthy Food
100% Natural