Bară de ciocolată Brazil 67% cu caju, fistic, portocale și scorțișoară Agapitos 100g

Nu este în stoc
CA025

25,35 lei

Bară de ciocolată Brazil 67% cu caju, fistic, portocale și scorțișoară Agapitos 100g – ciocolată artizanală produsă în Grecia.

Stoc epuizat

Descriere

Bară de ciocolată Brazil 67% cu caju, fistic, portocale și scorțișoară Agapitos 100g

Ciocolată artizanală grecească, preparată de mână din ciocolată din Brazilia cu caju, fistic, portocale și scorțișoară. După o rețetă concepută de un maestru ciocolatier grec cu studii în Italia și Franța.

Ingrediente: ciocolată (cacao solidă 67%, masă cacao Brazilia, cacao pudră, unt de cacao, zahăr, emulgator: lecitină de soia, aromă vanilie), nuci 10% (caju, fistic), coajă de portocale confiată, scorțișoară. Poate să conțină urme de gluten, lapte, soia, nuci.Informații nutriționale: energie 571Kal/2392Kj, carbohidrați 52,4g, zahăr 42,8g, grăsimi 38,1g, saturate 21,4g, proteine 4,8g, sare 0,4g. Masă netă: 100 gr.

Informații suplimentare

Natural 100%

Da

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bară de ciocolată Brazil 67% cu caju, fistic, portocale și scorțișoară Agapitos 100g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sokolata Agapitos este una din cele mai renumite ciocolaterii și patiserii din Grecia, cu o tradiție de peste șase decenii în arta confecționării dulciurilor artizanale. Îmbinând ciocolata belgiană de cea mai mare calitate cu tradiții unice și inspirație, Agapitos oferă o gamă variată de produse artizanale de ciocolată, de la praline și trufe cu umpluturi delicate, până la sculpturi de ciocolată. Înființat în 1944 de Bunicul Agapitos, produsele Sokolata Agapitos sunt o adevărată experiență pentru orice iubitor de ciocolată.

Salonic este al doilea cel mai mare oraș din Grecia și capitala culturală a acesteia. Jucând un rol important în regiune încă din antichitate, acesta este renumit pentru varietatea arhitecturii sale, viața culturala vibrantă și, nu în ultimul rând, bucătăria sa.

Bucătăria greco-macedoneană s-a născut aici, orașul fiind un punct de intersecție a 3 mari imperii, și atrăgând locuitori de culturi variante. Pe lângă preparate tradiționale, cum ar fi bougatsa sau meze, Salonic este cunoscut ca fiind orașul în care s-a născut frappe-ul.

100% Natural