Descriere
Bară cereale ciocolată albă merișoare miere 60gr
- Căutarea unui baton de proteine vegan nu mai este o provocare. Bară cereale ciocolată albă merisoare miere 60gr vă va oferi un impuls rapid de energie de care aveți nevoie.
- Consumul de ciocolată alba în cantitate moderata, poate contribui la scaderea tensiunii arteriale crescute. Specialistii in domeniu arata ca antioxidantii din ciocolata alba permit vaselor de sange sa functioneze mult mai usor. Desi consumul de ciocolata alba nu are efecte secundare adverse, trebuie cunoscut ca un consum mult peste masura, este daunator pentru sanatate.
- merisoarele, cunoscute popular si ca „insulina verde”, sunt consumate de cel puțin 400 de ani, prima referinta istorica a lor fiind intr-o carte despre triburile amerindiene. Se mai spune despre merisoare ca prospera in solurile umede si acide din Massachusetts, dar si in Canada, Argentina si Chile, iar in Europa, in Olanda si Grecia
- fructele de merisor sunt bogate in antioxidanti, recunoscuti ca si aparatori ai organismului in lupta cu radicalii liberi, contin vitamine si minerale, fiind considerate unele dintre cele mai sanatoase din lume. In ele se regasesc: provitamina A, vitaminele B1, B2, C, minerale, precum fosfor, potasiu, calciu, tanini, fibre alimentare, flavonoide, saponine, acizi grasi esentiali si nu numai.
- Mierea de albine este un produs foarte cautat, iar acest lucru ii determina pe unii producatori sa recurga la diverse trucuri prin care pot obtine mai multa miere. Exista mai multe moduri prin care puritatea mierii este alterata. Adaugarea de diverse tipuri de sirop, cum ar fi glucoza industriala, este cel mai frecvent truc la care apeleaza producatorii de miere de albine. Se adauga uneori si arome, pentru ca mierea sa aiba gust de miere de salcam sau de tei, fara ca ea sa fie produsa din aceste surse.
- Un aspect dupa care ne ghidam adesea pentru a alegea miere pura, 100% naturala, este cristalizarea mierii, fenomen cunoscut si sub numele de „zaharisire”. Este, intr-adevar, un aspect pe care il poti urmari (mierea naturala de rapita se zahariseste in cateva zile de la extractie), dar cristalizarea apare greu la unele tipuri de miere (cea de salcam sau de mana) si nu putem astepta atat de mult pana sa ne convingem ca este naturala.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.