Ardei roșu cu brânză mucegăită 270gr

Nu este în stoc
lu007

27,50 lei

Ardei roșu cu brânză mucegăită 270gr se poate servi cu leguminoase, legume la grătar, toate tipurile de carne la grătar și preparatele acestora (burgeri, cârnați, chifteluțe etc.), inclusiv cu pește afumat.

Stoc epuizat

Descriere

Ardei roșu cu brânză mucegăită 270gr

  • ardei gras roșu, dulce cu un gust ușor picant, umplut cu brânză mucegăita, bogată în arome;
  • Ardei roșu cu brânză mucegăită 270gr este un produs impresionant, gourmet, vine să decoreze o masa festivă, dar nu numai, deoarece însoțește excelent cele mai bune vinuri!
  • se poate servi cu leguminoase și legume la grătar, toate tipurile de carnea la grătar și preparatele acestora (burgeri, cârnați, chifteluțe etc.), pește afumat;
  • este un meze excelent pentru tsipouro, ouzo sau bere;
  • brânza mucegăita reprezintă un termen generic pentru acele tipuri de brânza cărora le-au fost inoculate culturi de mucegai , într-o manieră controlată;
  • totodată, brânza albastră reprezintă unul dintre cele mai renumite soiuri de brânzeturi din lume, situându-se intre brânzeturile considerate elegante și pretențioase;
  • cum a apărut brânza cu mucegai? Dintr-o greșeală! – conform legendei, un cioban tânăr a mâncat la prânz brânză de oaie cu pâine și a lăsat-o într-o peșteră; când s-a întors, câteva luni mai târziu, aceasta prinsese mucegai; cu toate acestea, ciobanul a gustat-o și și-a dat seama că este delicioasă;
  • în zilele noastre se produce tot în peșteri, ventilate natural, pe care le poți și vizita;
  • brânzeturile cu mucegai au un conținut ridicat și în colonii de bacterii lactice, care au un efect benefic asupra tubului digestiv;
  • astfel, brânzeturile consumate împreuna cu produsele  probiotice contribuie la menținerea echilibrului florei tubului digestiv și la stimularea sistemului imunitar de la nivelul mucoasei intestinale;
  • ingrediente: : ulei de floarea soarelui, ardei gras (50% în substanță uscată), umplutură de brânză: brânză blue( 22% în substanță uscată), edesma pentru salate și plăcinte (apă, grăsimi vegetale hidrogenate 20%, lapte praf de vacă degresat, proteine din lapte, sare, cheag, emulgatori: E471, culturi din iaurt), agent de fermitate: clorură de calciu, regulator de aciditate: acid lactic, conservanți: benzoat de sodiu, sorbat de potasiu. Poate să conțină urme de țelină și sulfiți;
  • declarație nutrițională per 100gr produs finit: energie 769 Kj/184Kcal, grăsimi 10,1g din care saturate 3,8g, glucide 20g din care zahăr 18,2g, fibre dietetice 1,5g, proteine 4,4g, sare 2,5g.

Informații suplimentare

Greutate 0.550 kg
Culturi locale

Da

Healthy

Da

Natural 100%

Da

Nemodificat genetic

Da

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ardei roșu cu brânză mucegăită 270gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cu cel mai mare respect față de moștenirea și tradiția noastră culinară, față de pământ și fructele sale, față de mâncare și destinatarii săi, cei de la Lagadas Farm realizăm legume murate umplute, legume murate simple și antipasti.
Ceea ce îi face să iasă în evidență pe piață este faptul își cultivă legumele în fermele proprii, fapt care asigură prospețimea și produsele de calitate superioară.
Un alt factor care îi face unici este că alege să nu folosească mașini, astfel că toată producția este realizată manual. Rezultatul acestei alegeri este că fiecare borcan este unic și include creativitatea echipei noastre. De-a lungul anilor, alte companii au încercat să le copieze rețetele secrete, aceasta fiind o dovadă a superiorității produselor și iau fiecare încercare ca o completare a calității noastre!

Salonic este al doilea cel mai mare oraș din Grecia și capitala culturală a acesteia. Jucând un rol important în regiune încă din antichitate, acesta este renumit pentru varietatea arhitecturii sale, viața culturala vibrantă și, nu în ultimul rând, bucătăria sa.
Bucătăria greco-macedoneană s-a născut aici, orașul fiind un punct de intersecție a 3 mari imperii, și atrăgând locuitori de culturi variante. Pe lângă preparate tradiționale, cum ar fi bougatsa sau meze, Salonic este cunoscut ca fiind orașul în care s-a născut frappe-ul.

Culturi Locale
Healthy Food
100% Natural
Nemodificat Genetic