Paste

Paste traditionale grecesti

Delicatese de tot felul și pentru toate gusturile, realizate de mici întreprinderi după rețete tradiționale, îmbogățite cu ingrediente și arome inovatoare care aduc un plus de savoare.

Pastele sunt un tip de taitei care se foloseste la gatit. Este un aliment de bază de cele mai multe bucătării italiene.
Prima referire la paste, într-o carte, a fost în 1154. Acesta este de obicei făcut din făină de grâu dur. Cele mai multe paste se încadrează în două categorii – este fie uscat, sau este în stare proaspătă. Există peste 600 de tipuri de paste, iar unele au peste 1300 de nume. Cele mai populare trei paste sunt: penne, spaghete și macaroane.

Există peste 600 de tipuri de paste, iar unele au peste 1300 de nume. Cele mai populare trei paste sunt: penne, spaghete și macaroane. Există multe soiuri de paste, cum ar fi: paste lungi, paste scurte, paste minute, paste din ouă, paste proaspete și paste al forno. Pastele cu ou proaspat contin ou, ceea ce il face cu atat mai fraged atunci cand gatesti. Pastele pot fi servite în mai multe moduri.

Paste traditionale grecesti

Poate fi amestecat cu un sos sau un condiment proaspăt, poate fi amestecat în supe sau tocane și poate fi, de asemenea, copt. Pastele proaspete sunt adesea servite cu carne, în feluri de mâncare, cum ar fi ravioli.Pastele uscate se dublează în dimensiune atunci când sunt gătite și sunt adesea servite cu sosuri groase consistente.Modul tradițional italian de a găti paste este cunoscut sub numele de „al dente”.Dacă pastele sunt gătite corespunzător, ar trebui să se lipească de un perete atunci când sunt aruncate.

Afișez 1 - 12 din 20 de rezultate

Ordonează Filtrează Aplică filtre

Afișez 1 - 12 din 20 de rezultate

Ordonează Filtrează Aplică filtre