Termeni și condiții

Termenii Și Condiții

1.                  Preambul

Folosirea în orice mod a prezentului site implică acceptarea tuturor termenilor și condițiilor din secțiunea Termenii și condiții

Prin urmare, pentru o folosire corespunzătoare a sit-ului vă recomandăm să citiți cu atenție toate prevederile prezentei secțiuni.

Accesând secțiunea INFORMAȚII puteti citi intotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

În înţelesul acestei secţiuni website-ul GreekTaste.ro aparţine societăţii comerciale GREEK TASTE S.R.L., CUI 17822189 J40/13214/2005, cu sediu în str. Biacului nr. 2, Bl.1A, ap. 35,  Sector 2, Bucureşti, Romania, va fi numită, in continuare, GREEK TASTE.

Dacă doriți informații suplimentare sau să ne trimiteţi feedbackul dumneavoastră, vă rugăm să ne contactati prin e-mail la sales@GreekTaste.ro sau folosind adresa poștală de mai sus.

2.                  Scop

Scopul pentru utilizarea website-ului GreekTaste.ro este acela de a vizualiza, comanda şi utiliza produsele şi serviiciile puse la dispoziţie prin intermediul acestuia.

Pentru atingerea acestui scop, în primul rând este nevoie ca utilizatorii website-ului să accepte Termenii şi condiţiile, Politica de confidenţialitate şi Politica de coockies-uri, documente ce constituie contractul sinalagmatic (cu drepturi și obligații reciproce) al utilizatorului website-ului cu GreekTaste.ro.

Apoi, pentru a înțelege condițiile de utilizare a website-ului, modul de înregistraree și creare a unui cont de utilizator (în numele unei persoane fizice şi/sau juridice) și etapele ce trebuie urmate în vederea plasării unei comenzi, vă invităm să citiți cu atenţie detaliile de mai jos.

Este posibil ca aceşti Termenii şi condiţii să se modifice, actualizeze sau schimbe în funcţie de legislaţia în vigoare, de aceea atunci când reveniţi pe website-ul GreekTaste.ro vă invităm să verificaţi data ultimei actualizări şi să recitiţi conţinutul.

În cazul în care se vor face modificări esenţiale asupra Termenilor şi condiţiilor veţi fi informaţi prin email şi/sau print-un anunţ publicat pe website. Dacă nu sunteți de acord cu modificările, vă rugăm să încetați folosirea website-ului.

Vă încurajăm să imprimaţi sau să salvaţi aceşti Termenii şi condiţii (în versiunea afișată la data comenzii acceptate de noi), deoarece este posibil ca noi să nu îi stocăm și să nu îi mai puteți accesa ulterior.

Prin folosirea în orice fel a acestui website, declaraţi că aveţi 18 ani împliniți şi că acceptați în mod expres acești Termenii şi condiţii. În caz contrar, vă rugăm să nu folosiţi website-ul.

3.                  Contul de utilizator pe website-ul GreekTaste.ro

Pentru a putea plasa o comandă şi a achiziționa produse de pe acest website-ul GreekTaste.ro, este nevoie să creaţi un cont de utilizator Greek Taste, personal prin introducerea datelor în formularul afişat pe website sau prin intermediul unui operator Greek Taste, în numele şi la solicitarea dvs., atunci când preferați să comandați produsele prin telefon, ocazie cu care, în urma acordului dvs, operatorul vă va prelua și introduce datele cu caracter personal în cont.

Pentru a vă informa în legătură cu datele personale colectate și cum vă obținem acordul, vă rugăm să consultați şi Politica de confidențialitate

În situaţia în care reprezentaţi o persoană juridică şi doriţi să comandaţi produse de pe website-ul GreekTaste.ro, va fi nevoie să indicaţi, în plus faţă de datele dvs. personale necesare pentru crearea contului de utilizator, date legate de această persoană juridică, cum ar fi: denumirea, sediul social, numărul de înregistrare la O.R.C.B. sau în Registrul Naţionl ONG, CUI sau CIF, banca la care persoana juridică are cont precum şi contul INBAN al acesteia. Cei care acţionează în numele unei peroane juridice, declară implicit că au autoritatea legală şi/sau convenţională de a acţiona în numele acesteia, iar acordul dvs. cu privire la Termenii şi condiţiile GreekTaste.ro, va obliga legal persoana juridică reprezentată.

Puteţi administra datele introduse în contul de utilizator folosind setările contului, le puteţi completa, modifica, corecta, schimba sau solicita retrimiterea parolei.

Contul de utilizator nu se poate transmite unei alte persoane, iar GreekTaste.ro are dreptul să suspende, să închidă sau să ştergă informaţiile le care le conţine atunci când există motive temeinice pentru a se crede că acesta este folosit ilegal sau contrar Termenilor şi condiţiilor

4.                  Plasarea, preluarea, confirmarea, preţul, plata, onorarea şi livrarea comenzilor

Comanda înregistrată pe website-ul GreekTaste.ro reprezintă oferta utilizatorului de a cumpăra de la Greek Taste S.R.L.

A)                 Comenzile se pot plasa pe website sau prelua telefonic, astfel:

1.                  Plasarea comenzii personal pe website GreeekTaste.ro prin: autentificarea în contul dvs-/creearea unui cont – selectarea produselor dorite şi adăugarea în coşul de cumpărăturiclick pe plăteşte unde vi se vor cere datele de facturare şi celele de livrare – Click pe butonul Pasul următor unde vi se cere sa alegeţi metoda de plată – Transmiterea comenzii către GreekTaste-ro.;

2.                  Plasarea comenzii telefonic situaţie în care va trebui să oferiţi ooeratorului datle necesare creării unui cont în numele dvs (nume cont, adresă de email validă, nr telefon, adresă livrare, date facturare). În timpul preluării comenzii puteţi verifica, modifica şi corecta anumite erori. Va trebui să vă asiguraţi că detaliile oferite de dvs sunt corecte şi complete. Înainte de a plasa comanda puteţi vizualiza contul dvs si datele din acesta pentru confirmare. GreekTaste.ro îşi rezervă dreptul de a verifica datelem transmise şi de a vă solicita date suplimentare înainte de acceptarea comenzii.

 

B)                 Confimarea comenzilor

Ulterior plasării unei comenzi pe site-ul GreekTaste.ro, veţi primi un email de confirmare şi acceptare a comenzii. În acest moment aveți un contract cu GreekTaste.ro.

După ce ați plasat o cUlterior plasării comenzii telefonice, veţi primi un  email de confirmare şi acceptare a comenzii și link-uri către conținutul Politicii de Confidenţialitate, către Termeni şi condiţii şi Politica de Cookies pe care vă invităm să le parcurgeţi cu atenţie. 

Contractul implică obligația dumneavoastră de a plăti produsele comandate. Este indicat să păstrați e-mail-ul prin care acceptăm comanda și confirmăm încheierea contractului.

În lipsa unor prevederi contrare, contractul va dura până la livrarea și plata integrală a tuturor produselor comandate.

Cu persoanele fizice care doresc aprovizionare curentă, se pot încheia acorduri specifice, în condiții stabilite prin negocierea directă dintre părți.

Cu firmele care solicită un volum ridicat de marfă și aprovizionare curentă, se pot stabili condiții speciale de lucru în urma unui contract comercial semnat între părți.

C)                 Plata comenzilor şi preţul produselor

Modalitățile de plată utilizate de GreekTaste.ro sunt:

1. numerar la livrare;

2. ordin de plată în contul bancar RO91BTRL04101202817405XX deschis la Banca Transilvania, Suc. Lipscani; în situaţia în care optaţi pentru această modaalitate de plată ne rezervăm dreptul de a efectua livrarea comenzii ulterior primirii plăţii integrale,iar în cazul unei plăţi incomplete vom amâna livrarea până  ulterior achitării integrale.

3. card de debit/credit pe website-ul GreekTaste.ro prin intermediul procesatorului de plăţi autorizat cu care avem contract. Tranzacțiile pe website-ul nostru se efectuează în lei, iar, în cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decât lei, plata se face la cursul în lei din ziua plăţii.

Dacă alegeţi să faceţi plata prin card bancar, este posibil ca banca care a emis cardul dumneavoastră să perceapă comisioane suplimentare, în funcţie de contractul dumneavoastră cu banca emitentă a cardului.

Plata electronică este asigurată de un procesator de plăți electronice, înrolat în sisteme de securitate.

Produsele sunt însoțite de factură fiscală și chitanță/bon fiscal (după caz), clientul fiind obligat să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii, conform legislației în vigoare.

GreekTaste.ro nu stochează detalii referitoare la cardul tău şi la plățile pe care le faceţi online prin intermediul website-ului nostru. Acestea sunt folosite de firma parteneră pentru procesarea securizată a plăților. Vă rugăm să citiți mai multe privind acest aspect în Politica de Confidenţialitate.

În cazul livrării produsului prin firma de curierat, plata produsului se poate face direct către firma de curierat pe baza de chitanță.

GREEK TASTE atenționează clienții că firma de curierat nu este autorizată să permită cientului deschiderea coletelor înainte de semnarea de livrare și achitarea  contravalorii acestora.

Preţul produselor este cel afişat pe website la momentul transmiterii comenzii. Periodic preţurile pot suferi modificări, dar schimbările vor afecta doar comenzile viitoare, nu și pe cele deja acceptate și confirmate

Costurile de livrare prin curier se percep suplimentar față de prețul produselor și sunt afișate pe website atunci când efectuaţi o comandă. Acestea depind de metoda de livrare pentru care optați şi de valoarea comenzilor.

Depunem toate eforturile pentru ca prețul de pe website să fie corect și complet. Totuși, dacă am menţionat greşit preţul unui produs pe website-ul Grektaste.ro, nu suntem obligaţi să vă furnizăm acel produs la preţul menţionat greșit - cu condiția de a vă notifica eroarea înainte de acceptarea comenzii. În acestă situaţiie, veți putea decide dacă doriţi sau nu să comandaţi produsul la preţul indicat corect,  în caz contrar, vă vom restitui integral orice plată încasată deja, în cel mult 10 zile lucrătoare de când ne-ați comunicat refuzul de a achiziţiona produsul la prețul corect.

GreekTaste.ro nu garantează păstrarea unui preț constant pentru produsele comercializate. Prețurile pot varia în funcție de prețul utilizat de producători, respectiv distribuitori, astfel că prețurile produselor pot suferi modificări neanunțate.

D)                 Onorarea comenzilor

Comenzile plasate pe websit-ul GreekTaste.ro se vor onora în limita stocului disponibil. În cazul produselor indisponibile în stoc, vă vom anunţa în cel mai scurt timp indispobilitatea, urmând ca în urma acordului dvs să: aşteptaţi livrarea până când produsul devin disponibil în stoc, să înlocuiţi produsul indisponibil cu unul similar sau de aceeaşi valoare sau să renunţaţi la comandă situaţie în care vă vom restitui integral orice sumă încasată în termen de 10 zile lucrătoare de la data solicitării  în acest sens.

GreekTaste.ro nu garantează disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate, astfel că, în atare situație, GreekTaste.ro își rezervă dreptul de a onora respectiva comandă cu întârziere, în funcție de data livrării respectivului produs de către producători/distributori sau de a nu onora o comanda în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă a producătorului/distribuitorului. În acesastă situație, clientul va primi înapoi doar sumele încasate de GreekTaste.ro pentru respectiva comandă, în cazul în care plata a fost facută în avans. 

E)                  Livrarea comenzilor

Comanda online primită și confirmată se va livra în una/două zile lucrătoare. Livrarea poate dura mai mult, în situația în care se face într-o localitate din afara Bucureștiului sau în altă țară.În situații speciale, dat fiind slaba dezvotare a unei infrastructuri optime de transport și aprovizionare, ne rezervăm dreptul de a mări timpul de livrare.

În cazul în care GREEK TASTE primește informații eronate legate de facturare sau livrarea produselor, aceasta își rezervă dreptul de a refuza onorarea livrarii, fără ca acest lucru să se considere o încălcare a Termenilor și condițiilor prezentate pe site, sau, după caz, poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.

Livrarea se realizează gratuit, prin persoane împuternicite de societate, DOAR în zona Șos. Pantelimon – Piața Obor – Piața Iancului din București și contra – cost, prin intermediul unei firme de curierat, în celelate zone din București și din țară.

Comenzi cu valoare de peste 299 Lei se  livrează gratuită București şi în ţară.

Restul comenzilor se taxează in funcție de greutate conform tabelului de mai jos practicat de societtea de curierat cu care avem coontract Bookurier.

 

Greutate colet

București

National

0,01 – 1 kg

14

20

1,01 – 5 kg

15

21

5,01 - 10 kg

17

25

10,01 - 20 kg

23

31

20,01 - 30 kg

30

38

30,01 – 40 kg

36

44


Dacă un client nu este găsit la adresa specificată în formularul de comandă, sau indicată telefonic, acesta va fi contactat telefonic pentru a stabili o nouă dată de livrare. În situația în care nici la a doua dată clientul nu este găsit pentru a i se livra comanda, sau acesta este imposibil a fi contactat telefonic pentru a se stabili o a doua dată de livrare, atunci comanda se anulează, iar GREEK TASTE își rezervă dreptul de a refuza o comanda ulterioară a acelui client și de a solicita contravaloarea costului de livrare perceput de firma de curierat.

Greutatea maximă a coletului este de 40 kg. Dacă greutatea produselor comandate depăşeşte această greutate, ne rezervăm dreptul de a vă livra comanda în mai multe colete, astfel incăt greutatea fiecărui colet să nu depăşească 40 kg. Prin urmare, ne rezervăm dreptul de a vă cere achitarea taxei de transport suplimentarae conform greutăţii fiecărui colet rezultat.

Toate produsele sunt livrate în ambalajul original, sigilat, al producatorului.

Nu ne asumăm răspunderea pentru pierderi ce pot apărea din cauza întârzierii livrării - dacă acestea sunt cauzate de circumstanţe ce nu ţin de noi sau în privința cărora nu am putut lua măsuri rezonabile pentru a pre-întâmpina întârzierea (cum ar fi lipsa disponibilităţii produselor în stocurile producătorilor, condiţii de transport sau livrare, cazuri de forţă majoră, cazuri fortuite, etc.).

5.                  Retragerea din contract şi returnarea produselor comandate

Vă informăm că aveţi dreptul de a renunţa la contract, respectiv de a anula comanda lansată (fără a preciza motivele) în termen de 14 zile calendaristice doar în privința unor anumite tipuri de produse comandate de pe site-ul nostru, anume în cazul produselor cosmetice. Totuşi, sunt xceptate legal de la returnare produsele care sunt susceptibile de a se deteriora sau au termenul de expirare scurt, produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi pe care care le-ați desigilat şi produse care (după livrare), potrivit naturii lor, sunt inseparabil amestecate cu alte elemente.

Conform prevederilor legale privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă,  consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. În accest caz singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Regulile privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă arată că NU se poate denunța unilateral COMANDA de către CLIENT în cazul privind vânzarea de produse alimentare, de băuturi sau de produse de uz curent utilizate în gospodărie, livrate cu regularitate de către comerciant la domiciliul, reşedinţa sau la locul de muncă al consumatorului.

În aceste condiții legislative, având în  vedere că GREEK TASTE comercializează produse alimentare care nu pot fi re-comercializate după deschiderea/desigilare și/sau deteriorarea ambalajelor, ne rezervăm dreptul de a NU accepta returnarea produselor.

În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face în cel mult 30 de zile de la retur.

În cazurile în care aveți dreptul să vă răzgândiți, returnarea produselor se va face în următoarele condiții (care se completează cu celelalte prevederi legale obligatorii):

(a)               Să respectaţi termenul de 14 zile calendaristice de când dumneavoastră sau o persoană desemnată de dumneavoastră (alta decât curierul) a intrat în posesia fizică a produselor. Dacă ați comandat printr-o singură comandă mai multe produse care vor fi livrate separat, termenul expiră după 14 zile calendaristice de când ați intrat în posesia fizică a ultimului produs;

(b)               Să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din contract. În acest sens, ne puteți trimite o informare prin poştă, fax sau e-mail - dar înainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice. 

 În situația respectării condițiilor enunțate mai sus, GreekTaste.ro vă va rambursa în interiorul termenului de 14 zile calendaristice de la data la care ne informați de intenția de returnare, orice sumă pe care ați plătit-o pentru produse, cu condiția ca, până la expirarea acestor 14 zile calendaristice  să fi primit înapoi toate produsele livrate pe care vreți să ni le returnați (inclusiv toate produsele la ofertă livrate alături de produsele comandate de dumneavoastră, cu excepția materialelor și produselor promoționale livrate de noi în mod voluntar).

 În caz contrar, GreekTaste.ro poate amâna rambursarea sumelor până când se primesc înapoi toate produsele livrate care se doresc a fi returnate.

Rambursarea sumelor se face folosind aceeași modalitate de plată ca cea folosită pentru tranzacția iniţială, cu excepția cazului în care ne permiteți expres să vă rambursăm banii prin virament în contul bancar pe care ni-l furnizați.

Produsele trebuie expediate în starea în care vi le-am livrat, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în maximum 14 zile calendaristice de când ne-aţi comunicat în scris itenţiia de retur.

În cazul diminuăriii valorii produselor vă vom putea rambursa suma pe care am încasat-o mai puţin contravaloarea diminuării produselor respective.

Pentru informaţii suplimentare şi/sau lămuriri legate de retur vă invităm să ne contactaţi pe adresa de email sales@greektaste.ro sau la nr. de tel 0734-099.164.

6.                  Dreptul de proprietate şi transferul riscului

Dreptul de proprietate basupra produselor comandate se dobândeşte ulterior efectuării integrale a plății preţului (inclusiv a costurilor de livrare). Riscul de deteriorare sau de pierdere a produselor vă este transferat în momentul în care intraţi în posesia produselor, adică la momentul livrării.   

7.                  Prezentarea produselor pe website şi imaginile acestora

Vă informăm că ne străduim să vă prezentă cât mai aproape de realitate aspectul, culoarea, caracteristicile şi descrierile produselor pe website. Însă, înțelegeți şi acceptați faptul că pot exista diferenţe minore între produsele reale şi modul în care acestea apar pe website. În acest sens, trebuie să cunoaşteţi şi să acceptaţi faptul că fotografiile au un caracter informativ.

8.                  Conţinutul postat de utilizatori pe website-ul GreekTaste.ro

Utilizatorii au posibilitatea să îşi exprime opiniile şi să îşi publice comentariile pe website-ul GreekTaste.ro, pe blog-ul asociat website-ului. Oferim posibilitatea utilizatorilor de a folosi trimiteri (share) și aprecieri (like) prin intermediul rețelelor de socializare.

Date fiind aceste aspecte, atenţionăm utilizatorii că tot conţinutul publicat pe website-ul GreekTaste.ro trebuie să corect, să nu inducă în eroare, să nu încalce dispozițiile legale și/sau drepturile unor terți, să nu fie defăimător, ofensator, vulgar, rasist, obscen, abuziv, ameninţător, hărţuitor, neadecvat și să nu încălce confidenţialitatea sau intimitatea altei persoane.

În caz contrar GreekTaste.ro are dreptul de modifica sau şterge conţinutul publicat de utilizator fără vreo notificare prealabilă, are dreptul de a suspenda, modifica şi/sau șterge orice conţinut  de genul celor enumerate mai sus cu atât mai mult cu cât acestea ar putea reprezinta obiectul unei plângeri, dacă a fost comisă o faptă penală,  dacă se încalcă în orice mod Termenii si condiţiile, dacă astfel de măsuri sunt necesare pentru a proteja websit-ul sau deţinătorii sau terţe persoane sau dacă legea sau autorităţile competente dispun astfel.

GreekTaste.ro nu poate fi ținută răspunzătoare pentru conținutul comentariilor despre produsele comercializate pe care utilizatorii le postează, în schimb, își rezervă dreptul de a îndepărta orice comentariu impropiu, care încalcă prevederile prezentei secțiuni, care nu privesc obiectul site-ului și care o prejudiciaza în orice mod. Cu toate acestea, GreekTaste.ro nu își asumă obligația de a  monitorizarea permanent intregul conținut găzduit pe site.

9.                  Promoții, Reduceri sau Concursuri

GreekTaste.ro poate publica pe website promoţii, reduceri, poate organiza concursuri sau poate oferi vouchere cadou, poate oferi ransport gratuit în anumite condiţii sau anumitor persoane, toate acestea fiind reglementate diferit şi punctual la momentul publicării pe website. 

10.               Dezabonarea la newsletter

Prin înregistrarea ca utilizatorpe website-ul GreekTaste.ro, puteți să ne indicați ce produse și servicii prezintă interes pentru dvs. sau dacă doriți să primiți notificari prin e-mail despre vânzări și evenimente speciale, promoții și alte oferte promoționale. Vă puteți revizui și administra oricând informațiile intrând în contul dvs.

Dacă consideraţi că informările  GreekTaste.ro nu vă mai sunt utile, puteţi alege să vă dezabonaţi gratuit accesând link-ul de dezabonare situat în partea de jos a fiecărui asemenea e-mail și pe website-ul nostru. În cel mult 36 de ore, vom elimina adresa dumeavoastră de e-mail din lista de e-mail marketing GreekTaste.ro. 

11.               Garanții şi Răspundere

Produsele comercializate de GREEK TASTE, beneficiază de condiții de garanție conforme legislaței în vigoare și politicilor comerciale ale producatorilor/distributorilor.

Produsele sunt noi, în ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producator în parte.

Pentru orice întrebări legate de garanţie sau pentru reclamațiile privind deficiențe ale produsului/produselor achiziționate pot fi făcute accesând Formularul de contact.

În condiţii normale, răspunderea GreekTaste se limitează la suma achitată pentru produsele comandate, cu respectarea dispozițiilor legale în vigoare. 

Cu toate acestea, GreekTaste.ro nu poate fi ţinut răspunzător în următoarele situaţii:

-                     Dacă se continuă folosirea produsului după avizarea neonformităţii;

-                     Dacă nu s-a achitat integral produsull sau plata nu s-a realizat în termenul de plată;

-                     Dacă s-a modificat produsul în orice mod de către utilizator.

Mai mult, conform Termenilor şi condiţiilor GreekTaste.ro are dreptul de a cere despăgubiri în situaţia înregistrării unor prejudicii.

Reclamaţiile înregistrate pe website-ul GreekTaste.ro vor fi soluţionate în termen de maxim 15 zile.

GreekTaste.ro nu poate fi ținută răspunzătoare pentru efectele de orice natură pe care le-ar putea avea produsele comercializate, în situația în care aceste produse sunt consumate după expirarea perioadei de garanție, sau sunt păstrate în condiții impropii naturii lor și/sau specificațiilor producătorilor/distribuitorilor, sau sunt consumate în combinație cu alte produse dăunătoare.

GreekTaste.ro nu oferă nici o garanție în cazul oricăror consecințe care pot apărea, cauzate de nefuncționarea serviciilor, întârzierea informațiilor sau securitatea aplicațiilor sale.

Suplimentar, dacă consideraţi că v-au fost încălcate drepturile vă puteţi adresa către Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor.

12.               Informații utile

Folosirea în orice mod - fără acordul nostru scris și prealabil - a oricăror elemente de pe acest website este strict interzisă, fiind pasibili de sancţiunile legislative în vigoare.

GreekTaste.ro nu poate fi ținută răspunzatoare sub nici o formă pentru nici o pierdere, în situația în care această pierdere este cauzată de nerespectarea prevederilor din prezenta secțiune și a celorlalte instrucțiuni menționate pe site.

GreekTaste.ro nu poate fi ținută răspunzătoare pentru prejudiciile datorate nefuncționării corespunzătoare a site-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării anumitor link-uri accesibile de pe site.

GreekTaste.ro nu poate fi ținută răspunzătoare pentru daunele de orice natură pe care un client și/sau o terță persoană le-ar putea pretinde urmare a utilizării corespunzătoare și/sau necorespunzătoare a produselor după livrare și în special nu poate fi ținută răspunzătoare pentru pierderea/deteriorarea produselor după livare/recepționare.

GreekTaste.ro declară că toate informațiile prezente pe site privind descrierea, calitatea și componența produselor sunt cele care i-au fost făcute cunoscute de către producătorii, respectiv furnizorii respectivelor produse.  De aceea, GreekTaste.ro nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziție de către reprezentanții producătorilor, respectiv distribuitorilor, respectivelor produse.

GreekTaste.ro nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare, în ceea ce privește prețuri, caracteristici, imagini etc. În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost greșit introduse în bazele noastre de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, GreekTaste.ro își rezervă dreptul de a anula livrarea repsectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparută. 

GreekTaste.ro informează că imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, ambalajului fără o notificare prealabilă din partea producatorilor/distribuitorilor.

GreekTaste.ro nu va putea fi obligată la plata altor daune și/sau despăgubiri față de clienții săi care să depășească  valoarea sumelor încasate de la aceștia, în cazul nelivrării și/sau livrării necorespunzătoare a produselor.

După expedierea produselor, GreekTaste.ro poate fi obligată la returnarea banilor și/sau a produselor, decât cu respectarea dispozițiilor legale în vigoare.

GreekTaste.ro își păstrează dreptul de a-și selecta clienții și nu oferă nici o garație privind continuitate serviciilor sale. Acesta poate să înceteze oricând parțial și/sau total, fără notificare prealabilă.

GreekTaste.ro are dreptul de a cesiona acest contract unei alte părți. 

13.               Drepturi de proprietate intelectuală

Toate materialele și imaginile integrate în acest site, indiferent de suport, sunt proprietatea exclusivă a GreekTaste.ro. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptând perioada de care este nevoie să fie vizualizate online. Totusi, paginile site-ului pot fi reproduse pe alt suport dacă sunt destinate a fi folosite în scop strict personal.

Utilizarea conținutului site-ului, fără acordul prealabil scris al GreekTaste.ro, în scopuri comerciale, este interzisă. 

14.               Forta majoră

Nici una din părți nu va fi ținută răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră, definit în conformitate cu legislația în vigoare.

15.               Legea aplicabila – jurisdicția

Eventualele litigii apărute între GreekTaste.ro și clienți  vor fi soluționate pe cale amiabilă, iar în situația în care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești din București.

Legea aplicabilă raporturilor dintre GreekTaste.ro și clienții săi este legea românească.

16.               Program de lucru

Site-ul GREEK TASTE este deschis non-stop.

Comenzile telefonice se preiau de luni până vineri în intervalul orar 10.00 – 18.30, sâmbăta şi duminica în intervalul orar 11.00 – 14.00.

17.               Acordul utilizatorilor GreekTaste.ro

Ați luat cunoștință şi recunoașteți în mod expres că ați citit cu atenție și acceptați prevederile Termenilor și condițiilor.

Menu

  • Produse din masline

    Aici puteti gasi o gama variata de produse din masline, ce contine diverse sorimente de uleiuri ( ulei extravirgin, ulei bio, ulei condimentat), pasta de masline ( negre, verzi, kalamata) , masline ( asortate, negre, kalamon, throubolia, umplute cu migdale, etc)

    Ulei de masline de diverse tipuri: extravirgin, bio, cu diverse condimente.

    Masline (asortate, verzi, negre) & Pasta de masline de diverse sortimente.

Settings

Share

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in